Co do Edge Ahead to raczej nie, bo on ma obrzeże płatków w kolorze oka a mój ma dwubarwną koronkę ze złotym obrzeżem.
Poza tym mają różny kształt kwiatu.A może to Edge of Darknes ?

Masz rację, najlepiej poobserwować je w przyszłym sezonie. Czasem wymaga to nawet dłuższego czasu, aż roślina na dobre się zadomowi i rozrośnie- wtedy daje wiarygodne parametry.kogra pisze:Najbliższy nr 3 jest Russian R, chociaż mój ma sztywne płatki i bardziej wąskie, ale sprawdzę dokładnie w przyszłym sezonie.
Co do Edge Ahead to raczej nie, bo on ma obrzeże płatków w kolorze oka a mój ma dwubarwną koronkę ze złotym obrzeżem.
Poza tym mają różny kształt kwiatu.A może to Edge of Darknes ?
Sympatyczna Pani ... czy ty chcesz abym zachorował i do wiosny nie mógł się wyleczyć ??szkolka_ismena pisze:Witam!
Przy takich mrozach to wszystkie kwiatki są piękne. Pająki w kępie bardzo ładnie wyglądają, są delikatne, trzeba zobaczyć na własne oczy, tego nie da się z fotografować.
Syn mi umieścił dzisiaj zdjęcia liliowców z lata na stronie i nie mogę się napatrzyć, to było tak niedawno, a teraz mamy zaspy i ponad 0,5m śniegu. Dla roślin to jest dobrze.
Zapraszam na stronę www. ismena.olsztyn.pl
Ismena
To prawda, że teraz nawet najmniejszy kwiatek jest piękny.szkolka_ismena pisze:Witam!
Przy takich mrozach to wszystkie kwiatki są piękne. Pająki w kępie bardzo ładnie wyglądają, są delikatne, trzeba zobaczyć na własne oczy, tego nie da się z fotografować.
Syn mi umieścił dzisiaj zdjęcia liliowców z lata na stronie i nie mogę się napatrzyć, to było tak niedawno, a teraz mamy zaspy i ponad 0,5m śniegu. Dla roślin to jest dobrze.
Zapraszam na stronę www. ismena.olsztyn.pl
Ismena
Myślałam, że tylko ja tak mam i przesadzam rośliny po kilka razy aż trafią na właściwe miejsce. No to mi ulżyło.kogra pisze:i pewno znów je przesadzę,