Rabatki Konstantego część 3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Rabatki Konstantego część 3
Ewo,czy możesz zdradzić ten stuletni przepis na śledzie,bo ja właśnie siedzę przed komputerem i szukam jakiś nowych pomysłów na śledzie,czego się nie robi dla ukochanego zięcia.
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Jadąc do mnie nie musisz się w Katowicach przesiadać , perony mogą nawet nie istnieć.
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Ewo,melduję,zrobione,teraz czekam już do wieczerzy.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Pozdrawiam odwilżowo:Grażyno,Olu i Małgocho 1960.
Grażyno,też już i śledzie i chrzan gotowe,ale niewiele ponad to.Gnębią nas sprawozdawczością końcoworoczną,za trzy lata z czterech do oceny pracowników,do strony internetowej Instytutu,do pracy Kół Naukowych itp.

Olu,wybiorę drogę po wnikliwych konsultacjach,obiecuję.
W pracy po wydaniu studentom materiałów i odebraniu ćwiczeń na przegląd zaawansowania zrobiłam choinkę bez choinki,by był świąteczny nastrój.Śniegu jest sporo więcej niż to widać za oknem,ze śródmieścia był już kilka razy wywożony.

Grażyno,też już i śledzie i chrzan gotowe,ale niewiele ponad to.Gnębią nas sprawozdawczością końcoworoczną,za trzy lata z czterech do oceny pracowników,do strony internetowej Instytutu,do pracy Kół Naukowych itp.

Olu,wybiorę drogę po wnikliwych konsultacjach,obiecuję.
W pracy po wydaniu studentom materiałów i odebraniu ćwiczeń na przegląd zaawansowania zrobiłam choinkę bez choinki,by był świąteczny nastrój.Śniegu jest sporo więcej niż to widać za oknem,ze śródmieścia był już kilka razy wywożony.

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
EWUNIU masz fajnie przystrojone okna . Czy Kostek nie lubi bawić sie bombkami
- teresat
- Od: 2 lip 2008, o 22:02
Nie mogę wyjść z zachwytu nad Twoim patyczakiem, który jest tak duży, że z powodzeniem pełni funkcję świątecznego drzewka 

- EwkaEs
Teresat,chętnie zrobię szczepkę wiosną.Nie jest wymagający,znosi dobrze chłody i suszę.
Jadziu-ozdoby kruche są tylko w pracy,w domu już od dawna na choince są jabłuszka,pierniki,zawieszki filcowe.Koty mają to do siebie,że bańki zabierają i już po nich,jeden,dwa ciosy łapeczką...Za to rybi pęcherz to jest dopiero polowanie i zabawa na długo.
Elsi-dzięki,piękna kartka,trochę konstrukcją przypomina świat z opłatków jaki wieszało się u powały.

a była tam także czekolada z kwiatem fiołka,liściem mięty,trawką żubrówką,tabliczka za około 10 zł,ale pomysł wart samodzielnej realizacji,niedawno znalazłam przepis na wyroby czekoladopodobne z 1982 roku...
Dla Kogry-dziś dostałam od studentów z Koła.

Jadziu-ozdoby kruche są tylko w pracy,w domu już od dawna na choince są jabłuszka,pierniki,zawieszki filcowe.Koty mają to do siebie,że bańki zabierają i już po nich,jeden,dwa ciosy łapeczką...Za to rybi pęcherz to jest dopiero polowanie i zabawa na długo.
Elsi-dzięki,piękna kartka,trochę konstrukcją przypomina świat z opłatków jaki wieszało się u powały.

a była tam także czekolada z kwiatem fiołka,liściem mięty,trawką żubrówką,tabliczka za około 10 zł,ale pomysł wart samodzielnej realizacji,niedawno znalazłam przepis na wyroby czekoladopodobne z 1982 roku...
Dla Kogry-dziś dostałam od studentów z Koła.

- JAKUCH
EWCIU jakiego slicznego muszkietera dostałaś ,albo to Kot w butach zresztą co by to nie było jest śliczny . Tez jeszcze pamiętam czekoladopodobne wyroby . Nawet szło je zjeść z braku czekolady
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Świetny kot w butach.
Na dodatek nie trzeba go karmić i nie bryka.
Kostek pewno wyleguje poduchy jak moje kotki - nie chcą nawet iść na dwór.
Drapanko dla Kostka i
dla Ciebie. 

Na dodatek nie trzeba go karmić i nie bryka.

Kostek pewno wyleguje poduchy jak moje kotki - nie chcą nawet iść na dwór.
Drapanko dla Kostka i

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Może to kotka dla Kostka
A mi trafił się świerk kłujący srebrny. Za świąteczną choinkę wystarczy mi tylko czubek.
Kuzyn musiał wyciąć 8 już takich trzymetrowych by zrobić córce przejazd na plac budowy.

A mi trafił się świerk kłujący srebrny. Za świąteczną choinkę wystarczy mi tylko czubek.
Kuzyn musiał wyciąć 8 już takich trzymetrowych by zrobić córce przejazd na plac budowy.
- EwkaEs
Witam serdecznie z Podwórkowego o lodowych,nierównych ścieżkach.
Ambo-fakt bańka jakby Kostkopodobna,już na drzewku bez drzewka w pracy wisi sobie świątecznie między gwiazdką z St Petersburga a tygrysem szablastozębym..
Kogro-mamy chyba już stuletnią fabrykę ozdób choinkowych,moi studenci nawet tam przy malowaniu niekiedy dorabiają.I jakoś rok w rok przybywa mi kolejna bombka.
Zrobiliśmy Braciszkom ceramiczną kometę do ich szopki.Niestety kalendarza forumowego chyba br.Janowi pod choinkę nie dostarczę,bo mimo obietnic,że tym którym zależy by był na 24 grudnia (to były dokładnie dwie Forumowiczki)zostanie wysłany w pierwszej kolejności i kilku pw już w trzeciej partii swego kodu pocztowego nie widzę,kupiłam im dziś inny,rozumiem,zamówień było dużo,niektórzy zmieniali opcję z jednego na dwa,niektórzy zamawiali po terminie,problemy organizacyjne itp.do tego poczta w tych dniach robi bokami.
Udaję się po karpia z Zatora(tam były stawy rybne już w XII wieku!

Bardzo dziękuję za otrzymane już życzenia od Joli G.,Ady K.J. i Andzi.

Ambo-fakt bańka jakby Kostkopodobna,już na drzewku bez drzewka w pracy wisi sobie świątecznie między gwiazdką z St Petersburga a tygrysem szablastozębym..
Kogro-mamy chyba już stuletnią fabrykę ozdób choinkowych,moi studenci nawet tam przy malowaniu niekiedy dorabiają.I jakoś rok w rok przybywa mi kolejna bombka.
Zrobiliśmy Braciszkom ceramiczną kometę do ich szopki.Niestety kalendarza forumowego chyba br.Janowi pod choinkę nie dostarczę,bo mimo obietnic,że tym którym zależy by był na 24 grudnia (to były dokładnie dwie Forumowiczki)zostanie wysłany w pierwszej kolejności i kilku pw już w trzeciej partii swego kodu pocztowego nie widzę,kupiłam im dziś inny,rozumiem,zamówień było dużo,niektórzy zmieniali opcję z jednego na dwa,niektórzy zamawiali po terminie,problemy organizacyjne itp.do tego poczta w tych dniach robi bokami.
Udaję się po karpia z Zatora(tam były stawy rybne już w XII wieku!

Bardzo dziękuję za otrzymane już życzenia od Joli G.,Ady K.J. i Andzi.

- JAKUCH
http://www.youtube.com/watch?v=9O9Y3XyC ... re=related Ewuniu zdrowia i spełnienia marzeń 

- teresat
- Od: 2 lip 2008, o 22:02
Życzenia zdrowych, spokojnych Świąt oraz najlepsze życzenia Imieninowe