Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Ci przez cały Nowy Rok. Życzę Ci, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań.
Kochani moi Mam wolną chwilkę, obiadek naszykowany ,czekam na moich gości Przyszłam na chwilkę relaxu Wigilia minęła spokojnie i sympatycznie I tak właśnie miną Święta ,a wiosenka coraz będzie bliżej Z okazji Świąt zapraszam na makowy torcik .Smacznego
WITAJ ROMO
Ten torcik to mogłaś nam podać za dwa tygodnie, wtedy nie zostałby ani okruszek - dziś mamy przesyt słodkości.
Piękne lilie i do tego jakie zdrowe. Choinka w ogrodzie aż się prosi by ją ubrać.
Romciu, czy ta biała pełna małych kwiatuszków kulka to śniedek ?
Wykopałaś go na zimę?
Ja taką cebulkę kupiłam w Lidlu...to znaczy kupiłam Eukomisa a wyrósła mi właśnie taka biała kulka
Krążąc po forum doszłam do tego ,że to moze być właśnie śniedek ( myślałam ,że one są tylko takie malutkie).
Tylko jakoś nie mogłam się do niego przekonać i zapomniany został na balkonie w doniczce....
Romko dziękuję Znalazłam wzmiankę że lilie dobrze się komponują z trawami ozdobnymi, szałwią lekarską...kwitnącymi- floks szydlasty, ubiorek wieczniezielony
Zobacz na pw.