Zapewniam, wywietrzyć się tego nie daje przez całe tygodnie :/ Ehhh, te szczenięce lata
Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r
- Nalewka
 - Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

No kochane, zapach obornika, wucetu czy jakikolwiek inny to pryszcz w porównaniu z zapachem ciętej piłą elektryczną - w kuchni przez Sz.M. - kości cielęcej, żeby się zmieściła w garnku. Po co używać tasaka, skoro można szybciej piłą tarczową  

Zapewniam, wywietrzyć się tego nie daje przez całe tygodnie :/ Ehhh, te szczenięce lata

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."

Witam;-)
Moze teraz troszeczke pogawedzimy o zapachach świat? o zapachu choiny, o wypastowanych podlogach, o pachnacych ciastach i innych daniach swiatecznych...achhhh
Chatte byłam, zwiedziłam i zycze by w 2008 roku więcej zielonego przybylo na Twoj ogrodek a tutaj wiecej ładnych fotek tego zielonego...wesołych swiat:-))

Moze teraz troszeczke pogawedzimy o zapachach świat? o zapachu choiny, o wypastowanych podlogach, o pachnacych ciastach i innych daniach swiatecznych...achhhh
Chatte byłam, zwiedziłam i zycze by w 2008 roku więcej zielonego przybylo na Twoj ogrodek a tutaj wiecej ładnych fotek tego zielonego...wesołych swiat:-))
pozdrawiam serdecznie
Ula R

Ula R
- kogra
 - Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02

Masz rację Izuniu, zmiana tematu i zapachu się przyda a także kolorek dodający siły do pracy przed świętami. 

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- gucia
 - Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Oj, przyda się, przyda, bo jakoś brakuje mi natchnienia!
I jeszcze ta szarość za oknami!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki

Moje wątki
- gucia
 - Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Czekam, bo jak wiesz u mnie kolorów niestety zawsze brakuje.chatte pisze:Ok, Bozenko, postanowione! Wieczorem zrobie powtórkę z czerwieni
Mam teraz nadzieję, że powojniki trochę to zmienią.
Rododendrony przy oczku niestety szybko przekwitały, a azalie na garażu też jakoś krótko kwitły.
Nigdy ich nie zasilałam, może dlatego?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki

Moje wątki
- kogra
 - Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02

Guciu nie martw się, nadrobisz w przyszłym roku a wiosną jak zasilisz rododendrony to będziemy mieli co oglądać. 

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- Wisienka
 - Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45

Oj przyda się czerwony, przyda! bo ta szarość za oknami trochę przygniata i w ogóle ... Końcówki roku ciąg dalszy  
 .
Oparzyłam sobie łapkę, na świetną maść z propolisem okazało się jestem uczulona i znowu muszę "dylać" do lekarza

A czy na Sylwestra lub Nowy Rok mogę zamówić obiecaną tęczę kolorów Izuniu?

Oparzyłam sobie łapkę, na świetną maść z propolisem okazało się jestem uczulona i znowu muszę "dylać" do lekarza
A czy na Sylwestra lub Nowy Rok mogę zamówić obiecaną tęczę kolorów Izuniu?
Pozdrawiam serdecznie