A ja odkryłam, iż 4 cebula będzie mieć pędzik. Chyba będzie to biała NN ;)
Oczywiście, nie podpisałam doniczek :P

co to za odmiana?pamelka pisze:Mój Biedronkowy też zaczyna kwitnąć

Jak patrzyłem na te zniszczone kwiaty z pierwszego pąka (o których pisałem wcześniej), to nic tego nie zapowiadało.
 Jak patrzyłem na te zniszczone kwiaty z pierwszego pąka (o których pisałem wcześniej), to nic tego nie zapowiadało.
Tak ! To kolor KARDYNALSKI !Locutus pisze:Trzeba przyznać, że kolor mój hipek ma niesamowity.

Właśnie zbieram swoją szczękę z podłogi, nawet nie wiedziałem, że takie są. Jestem pod wrażeniem, Tralaluszy.
 Właśnie zbieram swoją szczękę z podłogi, nawet nie wiedziałem, że takie są. Jestem pod wrażeniem, Tralaluszy.

Elu zdecydowanie podobny do Red Nymph

No coś niesamowitego , te Wasze hipki ! Evluku , mam pytanie odnośnie tych przekwitniętych kwiatów ... Czy zostawiasz je na nasionka do wysiewu , i tworzenia nowych odmian ??
 No coś niesamowitego , te Wasze hipki ! Evluku , mam pytanie odnośnie tych przekwitniętych kwiatów ... Czy zostawiasz je na nasionka do wysiewu , i tworzenia nowych odmian ?? 

Jakie herezje? Zwartnica na pierwszej fotce jest wyraźnie niebieska. A skąd miałem wiedzieć, czy ona naprawdę jest niebieska, czy może ją pokolorowałeś...tralaluszy pisze:A co też za herezje opowiadasz,Loki?

Buuu... Ładnie to tak nabijać w butelkę forumowiczów? :-Ptralaluszy pisze: To najzwyklejszy Christmas Gift,focony z fleszem i bez,stąd drobna różnica w poświacie