Witaj
Patryku, zgadza sie wszystkie moje goździki są wieloletnie
Grażynko jeśli tylko masz ochotę, żeby goździki znów zagościły w Twoim ogródku, to bardzo chętnie się podzielę
Aniu jeśli będziesz miała ochotę, to bardzo chętnie wymienię się na goździki
Krysieńko wielką zaletą goździków jest piękny zapach, te skalne maleństwa niestety nie pachną, ale są prześliczne. Więc wszędzie są plusy
Tajeczko dziękuję z takie miłe słowa

Ja kocham kwiaty, a prawdą jest, że potrafią zachwycić mnie nawet mlecze w trawniku
Bożenko, goździki pierzaste nie są może takie piękne i szlachetne w formie, ale cudny zapach wszystko rekompensuje
Izuś, mam nadzieję, ze już pokazałaś swoje goździczki, czym prędzej biegnę je do Ciebie obejrzeć
Wyobrażam sobie, ze nie możesz doczekać się widoku pierwszych kwiatuszków na nowych goździkach, ja zawsze też jestem strasznie niecierpliwa, zeby zobaczyć pierwsze kwitnienie
Irenko zapach goździków jest wspaniały, i chyba właśnie najpiękniej pachną te różowe pierzaste
Geniu , tylko przy goździkach zauważyłaś takie objawy, czy przy innych kwiatuszkach też

Moja ciocia nie może mieć żadnych pachnących kwiatów w domu, bo od razu boli ją głowa i leje się z nosa. Współczuję jej bardzo, bo ja uwielbiam pachnące kwiaty.