Esteci i łakomczuchy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
mamba9991
1000p
1000p
Od: 13 paź 2008, o 19:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Esteci i łakomczuchy.

Post »

Cynthia, ok, to ciiiii, ale ja to pole jeszcze dokupię dziś :wink:
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
mamba9991
1000p
1000p

Post »

A teraz z innej beczki - macie tak, że pralki i inne takie psują się przed świętami właśnie (tak samo, jak ząb boli tylko w długi weekend), no to u mnie na razie lajtowo, jedynie spłuczka wysiadła. I ja ją naprawiłam sama. A tak. Proszę zobaczyć, oto naprawa i przy okazji świąteczny "dizajn" - ciągnie się za szyszkę i działa. I co? Można i efektownie i skutecznie. :wink: :wink: :wink: Obrazek
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Masz racje PRAWO SERII istnieje. Mnie wczoraj popsuła się suszarka i blender. a teraz już mam stracha co będzie następne. :uszy
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No nie, ja padnę ze śmiechu :;230 Szyszka, po prostu super :;230
Dawniej u nas się zawsze psuł przed świętami telewizor. Praktycznie co roku, obojętne Wielkanoc czy Boże Narodzenie. Teraz nie oglądam, nie psuje się i jest spokój :wink:
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p
Od: 13 paź 2010, o 18:01

Post »

To jest szczera prawda z tym prawem serii,2 lata temu tuż przed Bożym Narodzeniem zepsuła mi się lodówka,nie dość że święta to jeszcze bez lodówki,więc musiałam szybko kupić następną,wiadomo że na raty bo skąd przed świętami tyle forsy,więc dołożyłam jeszcze telewizor LCD,bo o cyfrówce już gadali i spłacam do dziś,ale dużo już mi nie zostało.Zawsze też przed świętami kończy mi się bateria w Junkersie gazowym,tylko zapomniałam przed którymi.Przesyłam pozdrówka dla doświadczonych przez prawo serii
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

..mnie przed świętami psuje się humor... :( telewizor jeszcze udało się naprawić i ominął mnie wydatek..Mambuś a jak tam z papieroskami?Trzymasz się?
Awatar użytkownika
mirdem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2010, o 11:55

Post »

No rewelacja naprawa , powinnaś punkt otworzyć :;230 :;230 Mnie w tamtym roku przed Wielkanocą wysiadła pralka ( nie dość że wysiadła , to jeszcze łazienkę zlało ) , a zaraz potem prawem serii odkurzacz , a moje dzieci zawsze zaczynały chorować w piątek wieczorem.
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01

Post »

Kto tam obstawiał słabe ogórki? To ja mam cynk! Koleżanka mi powiedziała, że odkąd poznała ogórki tzw. śremskie, innych już nie kupuje. Znacie taką odmianę?
Poza tym, Mambo, miałyśmy ogórki przy palikach uprawiać. Jak założysz, że nie wyjdą, to Ci się spełni.
Widzę, że pietruszkę prawie jednomyślnie obstawiamy... Czytałam niedawno, albo mi się wydaje, że można ją siać już jesienią, wtedy będzie większa. No i trzeba przerywać, koniecznie!!!
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06

Post »

A mnie o dziwo w tym roku jeszcze nic nie wysiadło :roll: Może dlatego,że telewizor wymieniłam :;230 :;230 na rok starczy..... :wink: za to padłam ofiarą kradzieży :evil: działkę mi pierdutli eh jak nie urok to inny ból....
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Marzenka, jak to działkę :shock:
Całą z ziemią :;230
Sory, ale nie mogłam sie4 powstrzymać.
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06

Post »

Nie no kuźwa tego to bym chyba nie przeżyła ;:223 dobra doczesne mi z niej zajebutali :oops:
P.s. dobrze ,że ziemia zamarznięta bo by mi może co więcej pociągnęli :?
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p
Od: 13 paź 2010, o 18:01

Post »

Marzenka,nie strasz ludzi,znam ten ból,zawsze po zimie wchodzę na działkę z sercem ściśniętym,czy wszystko na działce jest na swoim miejscu
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Hej hej, prawo serii powiadacie, no to ja trochę szyszek zostawię na pozostałe naprawy :wink: Ogórki śremskie, zapisuję sobie w zeszycie od ogródka. Będą w wersji pnącej, ale na płocie.
Bardzo serdecznie współczuję okradzionych działek, ja to z Gdańska znam, tu jakoś mnie ominęło, może dlatego, że na Skarbówku mam sąsiadów mieszkających cały rok.
Dziś przyniosłam już choinkę, rmf rozdawał to poszłam i wzięłam, nie wiem jak wygląda, ale jest mała, tak ze 140 cm wysoka, spod tej ilości bombek i zabawek, jaką posiadam i tak jej nie będzie widać, to nie musi być kanadyjska.
Józefie, nie trać humoru, dobrze będzie, damy radę, no i po świętach to już z górki do wiosny. Papierosów nie palę, niedługo na wątku dla rzucających napiszę zresztą.
A ja z kolei Sylwestra nie lubie, boję się petard, marznę, jak mi każą iść na miasto o północy, nie lubię Nowego Roku na kacu, raz byłam w knajpie i miałam stolik z jakimś dresem, uuu, wolę się wytarzać w brokacie :wink: i zostać w domu :;230 :;230 :;230 Zresztą tak uczynię, bo miejskie fajerwerki ode mnie będzie widać.
Esteci i łakomczuchy
EwaM
500p
500p
Od: 1 gru 2007, o 13:19

Post »

Książka z ogrodem w tle? Służę uprzejmie:"Cena wody w Finistere"
Fajnie tu, zamontuję się na trochę jeśli pozwolisz
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Hej, Ewa, poleciałam dziś do biblioteki, ale nie ma, a z tego, co przeczytałam na google, to szwedzki punkt widzenia, nooo kochana, to przeczytam na pewno, jakoś mi ta Skandynawia bliska jest w sposobie rozumowania, od Dzieci z Bullerbyn, przez - a jakże - Karola Linneusza i Bellmana po Muminki i Wallandera :;230 Dzięki za tytuł do poszukania ;:167
Esteci i łakomczuchy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”