Krysiuniu- Goryczka bardzo Ci dziękuję, że o mnie pamiętałaś.
Prace domowe mi się wyjątkowo spiętrzyły i to nie z uwagi na święta. Przede mną jeszcze całe sprzątanie z powodu drobnego remontu, a wcześniej opieka nad wnuczkiem.
A tak kwiatowo, to narcyzy Poeticusy także posadziła je jeszcze moja mama i także rosną nawet na trawniku po zlikwidowanej rabacie, ale boję się je przesadzać, żeby nie zginęły.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Aneczko- Ania DS witaj.
Dziękuje za odwiedziny. Narcyzy posadź koniecznie w swoim ogrodzie, pomimo, że masz cudowne róże, ale jako wiosenny do nich wstęp.
Siberio dziękuję za odwiedziny i tyle miłych słów pod adresem mojego ogrodu.
Pozdrawiam serdecznie.
Misiu- Lora przykro mi, że narcyzy nie chcą u Ciebie rosnąć, to tak jak u mnie szachownice, wiciokrzewy i inne kwiaty, nie wiem od czego to zależy.
Pozdrawiam serdecznie.
Aneczko- Zielona Ania narcyzy poeticusy sadzone przez moją mamę trzymają się w miarę dzielnie, ale nowe nasadzenia potrafią mi wymarznąć, więc boję się tych pierwszych przesadzać, żeby nie wyginęły.
Pozostałe odmiany radzą sobie dobrze.
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny.
Ewuniu- Ewakora dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Tulipany u mnie niestety także dziesiątkują nornice, dlatego co roku dużo ich dosadzam, także zawsze coś zostanie.
Małgosiu- Margo2 dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.
Cieszę się, że mnie odwiedziłaś.
Aneczko- AniaDS to jeszcze nie porządki świąteczne mnie pochłonęły, ale dopiero wstęp do nich.
Agniesiu- Agness dziękuję, że o mnie pamiętasz.
Myślę, że z czasem będę miała więcej czasu na forum, jak wnuczek będzie już w swoim domku, a ja będę babcią dojeżdżającą.
Pozdrawiam serdecznie.
Marylko wnuczka rozpieszczałam to fakt, razem z dziadkiem, nawet chyba on bardziej, a o porządkach pomyślę chyba dopiero po niedzieli, ale to wyjątkowo w tym roku tak się nie wyrabiam na bieżąco, dobrze, że córka robi wigilię, gdyż Ewa ma na imię, więc będzie podwójna uroczystość.
Pozdrawiam serdecznie.