Wandziu
Miło Ciebie gościć w moim ogrodzie.
Dziękuję za ciepłe słowa.
Zapraszam częściej, mam nadzieję na poprawę pogody,
Wtedy nastrój będzie w innym klimacie.
Elu, oj, tak! Gorąca czekolada to jest to Zwłaszcza w takie ponure, szare i zimne popołudnie jak dzisiaj
Powiem Ci na uszko, że Gwiazdor zdradził mi wielką tajemnicę - to wielkie pudło u mnie w sypialni za szafą to wypasiony ekspres do kawy i ...no, właśnie CZEKOLADY
Tak więc niebawem zapraszam wszystkie forumki na pyszną kawkę i aromatyczną czekoladę
Elu, Twój ogród przy każdej pogodzie wygląda wspaniale.
Pogoda, jaka jest - każdy widzi Trzeba to po prostu przetrwać .
Na letnich zdjęciach pięknie prezentuje się trawnik, jak o niego dbasz?
Starasz się, by był czysty odmianowo (opryski?),
czy też pozwalasz mu się trochę zachwaścić?
Ja już nie będę chyba nic pisała, bo już wszystkie ochy i achy zostały powiedziane.
Powiem tylko, że Twój zimowy ogród jest najpiękniejszy na forum. Ma niesamowita tajemniczą atmosferę dzięki ogromnej ilości drzew i krzewów, które najbardziej lubię.
A Twoje cztery łapy są niesamowite.
Witam wszystkich w mroźny i śnieżny poranek Lucynko dziękuję Elżuniu,
mój trawnik jest zachwaszczony. Nie używam żadnych środków odchwaszczających
Mam mnóstwo mniszka, koniczyny, szczawika, babki. Małgosiu zgadzam się z Tobą, atmosferę ogrodu tworzą drzewa i krzewy. Im więcej tym bardziej tajemniczo Izo, ponuro i strasznie......zbrodnia to niesłychana.... dobrze że nie pokazuję zdjęć z llilijami Oranio, mój komputer czasami" gubi piksele "
Prześliczny widok Elu, zielony, spokojny, ożywiający. Taka harmonia i spokój z niego bije, akurat bardzo
na czasie w takie zimowe dni. Wolę takie widoki niż ten zimowy który zgubił pixele. niepokojący, ponury, pomimo
że miejsce to samo. A na gorącą czekoladę to ja jak najbardziej się piszę...
Elu, wiosenna fotka, którą nam pokazałaś jest tak piękna, że aż zatyka dech
Toż ona wygląda jak wspaniały obraz, namalowany przez naturę! Bije z niej, oprócz piękna krajobrazu, jakiś niesamowity spokój i harmonia Ale to Ty potrafiłaś dojrzeć urodę tego miejsca, to Ty ją doceniłaś i sfotografowałaś