Kasieńko, ale śliczności zakupiłaś!!
To teraz lecę po peperomkę, czy przesadzasz ją do nowej ziemi? A co z podlewaniem, też tylko w soboty?
W którym sklepie w M1 robiłaś zakupy?
Guciu peperomie kupiłam w Castoramie , a Calathee i gruboszki w Praktikerze :P na Brzezińskiej w M1
Nie będę teraz przesadzała wstawię tylko w osłonkę jak kupię i poczekam do wiosny , ale myślę że chyba nie będzie potrzeby , a co do podlewania to też myślę że w sobotę > raz a dobrze:)
Dziewczyny później cyknę fotki to same zobaczycie gdzie je mieszczę :P
FIGA pisze:Guciu peperomie kupiłam w Castoramie , a Calathee i gruboszki w Praktikerze :P na Brzezińskiej w M1
Nie będę teraz przesadzała wstawię tylko w osłonkę jak kupię i poczekam do wiosny , ale myślę że chyba nie będzie potrzeby , a co do podlewania to też myślę że w sobotę > raz a dobrze:)
Dziewczyny później cyknę fotki to same zobaczycie gdzie je mieszczę :P
To może w mojej Castoramie też będą, jutro jadę po ziemię do difenbachii, to się rozejrzę.
Myślę że powinny być , bo oni chyba wszędzie dają to samo :P
Zdjęcia jutro dziś się nie wyrobiłam, a wieczorem lampa się odbija :P
Kupiłam jeszcze sansewierę :P w Praktikerze :P
Kasiu przejrzałam Twoje nowości - jejku jejku ale dużo kwiatków przygarnęłaś ze sklepu. Wszystkie oczywiście śliczne. A na widok tej peperomki sama zczerwieniałam z zachwytu Jeszcze takiej moje oczy nie widziały
Grażynko kupiłam jeszcze w Praktikerze sansewierę i jak byłam na zakupach w Realu to po drodze weszłam do kwiaciarni Skrzydlewskiej zobaczyć czy tam mają te czerwone wilczomlecze :P bo tak mi się podobają a nigdzie ich trafić nie mogę i stała taka minoga hoja no i ją kupiłam za 10zł :P
Ta jest trochę w kiepskim stanie ale tak sobie pomyślałam że jak ma tam stać w koncie za wszystkimi kwiatkami to lepiej jej będzie u mnie :P nawet nie pytałam jaka odmiana :P
Ojojoj...ale hoja bombowa!Kasiu-ładny ten koszyk ale tej peperomki mało z niego widać!
A jak fajnie wygląda ten fikus barok-nie opadają z niego listki?Bo tak co jestem w Ikei i patrzę na nie to tak mnie kusi,że kiedyś mnie skusi.