Czy ja jestem taka przewidywalna... co z tego, że planuje jutro po pracy (niestety pracuję) wjechac do sklepu... takiego jak OBI czy LM Muszę sobie jakoś poprawić nastrój jak taka pogoda za oknem a ja w pracy non stop...
U nas teraz storczyki były po 9,99 katleje,falki,cambrie oncidia. A falki miniaturowe białe są teraz po 20zł. Cena spadła.
Zazdroszczę Wam takich niskich cen. U nas jeszcze coś takiego się nie zdarzyło, żeby była aż taka przecena.
Gosiu to najprawdopodobnie rośnie nowa rozetka sabotki kwitną ze środka rozetki a jak już przekwitną to właśnie wypuszczają nową w sposób jak to wygląda u Ciebie na zdjęciu. Nowe nabytki super szczególnie podoba mi się ten żółty w ciapki czy on jest woskowy?
Gosiu znowu śliczności kupiłaś i to w hurtowej ilości ja dzisiaj byłam w Lublinie w LM i w OBI ale nic ciekawego nie było chyba będę musiała odwiedzić Bydgoszcz i wykupić ci kwiatki
no chyba miała być jakaś nowość ale pięć
Śliczne te nowości szczególnie ten żółty piegusek
A z sabotka to jak już dziewczyny pisały nowa rozetka wychodzi
Storczykowa kasia74 tak żółty jest woskowy Goska1307 dziękuję jaka tam hurtowa ilość Jak to wykupić kwiatki? Dzisiaj w OBI z Panią się targowałam o cambrię i sprzedała po 7,00 zł. justus27 arlet3 no są nowości... ale po co się rozdrabniać do jednego... inne patrzyły na mnie, że ich nie biorę - już i tak się opanowałam mis20 cambria po 7 a reszta po 8 trochę drogo...