IZO, miałam kiedyś czarną koteczkę. Niestety, dziś zostało tylko po niej wspomnienie. Szklanej kuli także nie posiadam. Mam tylko kruka.
KRYSIU. Dzięki. Dzięki naszym współczesnym aparatom większość z prezentowanych tutaj zdjęć można by potraktować jako pocztówki nadające się do wysyłania. W końcu te tradycyjne pocztówki też robili ludzie tacy jak my.
TAJKO. Nie wiedziałam, że oglądasz moje szydełkowe prace. Ujawnij się czasem, będzie mi przyjemnie.
An-ka. Dwa lata to kawał czasu. Na pewno to właśnie dzięki forum poszerzyłaś swoje różane areały. Ja też chcę mieć różnych roślin coraz więcej i kombinuję, gdzie mogę je jeszcze upchnąć. Róż nie będę jednak hodować od patyczka. Szkoda życia.
ELU (kajpej) - mam gotową receptę na zimową wiosnę w domu. A jej składniki to: kilka storczyków i kilka fiołeczków.
DALU - jesteś kochana

Rzeczywiście staram się dostrzec w otaczającej nas rzeczywistości jakieś drugie dno. A co do artystycznej duszy, to ty masz ją także, co widać w twoim ogrodzie i w sposobie jego pokazywania.
AgaNet - storczyki polecam wszystkim i każdemu z osobna. Są po to, aby w zimie umilać nam życie.
GENIU, do tego, żeby storczyk zakwitnął powtórnie, potrzeba dużo cierpliwości. Czasem nawet rok lub dłużej. Może je za wcześnie wyrzuciłaś? Trzeba było poczekać dłużej.
WIESIU Bardzo się cieszę, że mnie odwiedzasz i że będziesz nadal do mnie wpadać. Chociaż mieszkamy tak daleko od siebie, forum nas zbliża i pozwala się poznać, co daje nam wszystkim wiele radości.
ADA.kj Widzę, że należysz do większości, a więc do osób, które są tutaj od dwóch lat. Znacie się, przyjaźnicie, dzielicie wiedzą na temat nam wszystkim bliski. Bardzo bym chciała, aby również na moim terenie zawiązała się taka grupa, może nawet ja sama zrobię coś w tym kierunku, gdy lepiej poznam ludzi. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do siebie częściej.