Jest naprawdę śliczny!!
   Jest naprawdę śliczny!!U mnie też zimno, wietrznie i prawie bez przerwy sypie śnieg...
Pozdrawiam Cię cieplutko

Jest naprawdę śliczny!!
   Jest naprawdę śliczny!! 

mam kilka nowości mnie Ziva też oczarował...tylko ten zapach tak intensywny... przeszkadza,  niektóre lilie też tak pachną że nie sposób je do wazonu włożyć.
  mam kilka nowości mnie Ziva też oczarował...tylko ten zapach tak intensywny... przeszkadza,  niektóre lilie też tak pachną że nie sposób je do wazonu włożyć.

Mnie głowa zawsze boli od zapachu hiacyntów w domu
 Mnie głowa zawsze boli od zapachu hiacyntów w domu   

. Teraz dokładnie doczytałam, że ta lewa czy prawa ręka to lalki. Widzisz, jaki ze mnie tuman
 . Teraz dokładnie doczytałam, że ta lewa czy prawa ręka to lalki. Widzisz, jaki ze mnie tuman  

a dzieci chowały się zdrowo i się wyuczyły .  Oj czasem warto powspominać .
 a dzieci chowały się zdrowo i się wyuczyły .  Oj czasem warto powspominać .   Śliczne widoczki
 Śliczne widoczki
 narcyz Ziva też tak intensywnie pachnie że głowę należy w ręczniku trzymać.
  narcyz Ziva też tak intensywnie pachnie że głowę należy w ręczniku trzymać.   zaczyna się Świąteczny okres - Gorączki... czasu coraz mniej na forum.
  zaczyna się Świąteczny okres - Gorączki... czasu coraz mniej na forum. chlebek piekę na zakwasie, ciągle eksperymentuję w różnych mąkach i dodatkach typu ziaren i nasion. Pieczony na zakwasie nie ma zakalca nawet, jak ciasto będzie za rzadkie to z blaszki nie ucieknie. Odwagi - jeśli nie zdobędziesz w piekarni zakwasu - wyśle.
  chlebek piekę na zakwasie, ciągle eksperymentuję w różnych mąkach i dodatkach typu ziaren i nasion. Pieczony na zakwasie nie ma zakalca nawet, jak ciasto będzie za rzadkie to z blaszki nie ucieknie. Odwagi - jeśli nie zdobędziesz w piekarni zakwasu - wyśle. to ze mnie taki leniuszek że postanowiłam skopiować czynności tej laleczki.
  to ze mnie taki leniuszek że postanowiłam skopiować czynności tej laleczki.

Cd odśnieżania...
  Cd odśnieżania...
 Całą noc padał śnieg. Ja z okna do okna biegałam aby uwidocznić odśnieżanie.
 Całą noc padał śnieg. Ja z okna do okna biegałam aby uwidocznić odśnieżanie.

i
 i   

nieźle...Pieskowi nie podobało się jak piszesz, ale ja wiem dlaczego......wolałby, żeby to jego Pan szuflował, może przy okazji załapałby sie na zabawę
  nieźle...Pieskowi nie podobało się jak piszesz, ale ja wiem dlaczego......wolałby, żeby to jego Pan szuflował, może przy okazji załapałby sie na zabawę  
   A z taką wielką maszyną, to co.....tylko poszczekać mozna.....
 A z taką wielką maszyną, to co.....tylko poszczekać mozna.....  

hihihi
 hihihi