Storczyki Efci

ODPOWIEDZ
efcia111
200p
200p
Od: 3 cze 2010, o 15:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Storczyki Efci

Post »

Oj tak, moja sadzonka rośnie :D Wypuściła listka a dzisiaj znalazłam zalążek korzonka co mnie niezmiernie cieszy :tan tak się bałam, że nic z niej nie będzie a tu proszę jaka niespodzianka :heja Trochę się tutaj zaniedbałam, ale to z powodu pracy i szkoły w weekendy więc czasu za dużo nie ma... Ale u mnie dużo się dzieje :) Wszystko pozytywnie. Moja reanimowana miniaturka też coś wypuszcza z oczka, chyba będą keiki :) Jedynie mój biedronkowy storczyk podupadł na zdrowiu i siedzi w kamykach, bo okazało się że ma prawie wszystkie korzenie zgniłe. Pozdrawiam :)
Pozdrawiam, Ewa :)

Moje storczyki :D
Awatar użytkownika
kinga_232
200p
200p
Od: 11 paź 2010, o 16:12

Post »

Ewo witaj :wit Cieszę się, że u Ciebie wszystko pozytywnie :P , czekam na zdjęcia. Za "biedronkowca" trzymam kciuki. ;:215
Pozdrawiam Kinga.
Moje storczyki
efcia111
200p
200p

Post »

Zdjęcia zrobię może w piątek.. Jak znajdę trochę czasu. Kurcze teraz pozaglądałam w moje storczyki i moim oczom ukazały się dwa piękne, dorodne już pędziki na mojej cambrii :D Od niej i oncidium wszystko się zaczęło. Strasznie się cieszę, bo nawet nie wiem czy to jest do końca cambria i na jaki kolor zakwitnie. Ale mi radość sprawiła... Jestem zaskoczona zupełnie.. Ostatnio moje kwiatki zaniedbałam przez prace i szkołę, więc nie byłam na bieżąco a tu taka niespodzianka :D czasami je lepiej zostawić samym sobie hihi

efcia111
200p
200p

Post »

Ohhhh udało mi się w końcu upolować moją wymarzoną miniaturkę! Jak to dobrze, że mamy wątek "co gdzie i za ile...", bo dzięki niemu wiedziałam gdzie szukać i nareszcie mam! :tan Przepiękny ciemno różowy-fioletowy kolorek i w ogóle taki maluśki :) Tylko w spaghnum... I raczej mi się wydaje, że to nie jest zbyt dobry pomysł żeby go w tym zostawić...? Jutro fotki

Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Efcia- cieszę się, że Kupiłaś sobie miniaturkę :D

Dawaj fotkę, bom ciekawa, czy jest choć troszku podobny do mojej mini "Buraczka" ;:224
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
kinga_232
200p
200p
Od: 11 paź 2010, o 16:12

Post »

Ewo ja też czekam na zdjęcie. ;:65
Pozdrawiam Kinga.