...moja leśna działka.......
Re: ...moja leśna działka.......
O kurcze. Noc zarwałam oglądając Twój Waszą działkę, nie wiedziałam, że moje okolice są aż tak piękne. Inna rzecz że i fotograf zna się na rzeczy. Foty lasu są niesamowite.
- lora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
...Andrzejku to i ja Ciebie uściskam Ty ZŁOTKO moje 

Oooo! Jest co opijać 

- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratulacje za złotko Andrzeju, oby do nastepnego 

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
też gratuluję złotka .. masz ładny zwierzyniec ,u mnie też sarenki przychodzą a zające nawet lęgną się w moich dużych iglakach , w tamtą zimę nawet pojawiły się kuropatwy i bażanty też przeniosły się pod moje iglaki i musiałam ich dokarmiać bo trudno było im się przebić do zielonego
.
słabe zdjęcie bo robiłam przez okno aby ich nie wystraszyć .. tutaj już wraca pod swój iglak .chyba tu czuły się bezpiecznie bo siedziały dłuższy czas .. nawet szczekanie Barego zza płotu im nie przeszkadzało ,chyba się do niego przyzwyczaiły .. później odeszły i więcej ich nie widziałam
.

słabe zdjęcie bo robiłam przez okno aby ich nie wystraszyć .. tutaj już wraca pod swój iglak .chyba tu czuły się bezpiecznie bo siedziały dłuższy czas .. nawet szczekanie Barego zza płotu im nie przeszkadzało ,chyba się do niego przyzwyczaiły .. później odeszły i więcej ich nie widziałam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
To dmuchnij śniegiem troszkę w stronę Torunia , u mnie jakoś nie chce więcej padać .
Gratulacje, trochę spóźnione, ale za to życzenia imieninowe chyba w sam raz?
Niech leśna działka rośnie w siłę i potęgę! Oby się te jelenie znalazły
No i cóż...Zima...Tylko Twoje zdjęcia mogą sprawić, że spojrzę na nią z zainteresowaniem...Uspokajam, docenię, widzę obojgiem oczu

No i cóż...Zima...Tylko Twoje zdjęcia mogą sprawić, że spojrzę na nią z zainteresowaniem...Uspokajam, docenię, widzę obojgiem oczu

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Właśnie, właśnie
i ja życzę wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim dużo zdrówka, z resztą jakoś damy radę 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Andrzeju ja dołączam do życzeń. DUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA
Roślinki przyprószone śniegiem wyglądają prześlicznie, szczególnie intensywnie widać teraz wszystkie kolorowe koraliki na krzewach. Przy tej spokojnej bieli jeszcze bardziej wybijają ich intensywne barwy:D

Roślinki przyprószone śniegiem wyglądają prześlicznie, szczególnie intensywnie widać teraz wszystkie kolorowe koraliki na krzewach. Przy tej spokojnej bieli jeszcze bardziej wybijają ich intensywne barwy:D
Bardzo nastrojowe... ale najbardziej podoba mi się ten palnik w kuchence 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Już ładnie popadało , zrobiłam zdjęcia i wkleiłam na wątek , myślałam że to za Twoją sprawkę 

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
A co te leniwce robią na Twojej leśnej działce? Chyba tylko wygrzewają się przy kominku

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Andrzejku w Dniu Twoich Imienin życzę Ci dużo zdrowia, ciekawych podróży i satysfakcji z pięknej leśnej działki.

Dla Ciebie moja najpiękniejsza róża- Prince Igor.

Dla Ciebie moja najpiękniejsza róża- Prince Igor.

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Drogi Andrzeju! W Wigilię Świętego Andrzeja, spełniona niech będzie Twoja nadzieja. Żeby Ci się sprawdziło, to, co kiedyś Ci się wymarzyło. Nalej wosku na wodę, ujrzyj swoją przygodę. Rzecz ciekawa, co z niego wypłynie, mały, drewniany domek w polskiej, leśnej krainie! Wokół ogród z czerwonymi różami, miej przez całe życie ich płatki pod stopami.
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Dziś Twojego święta pora, Już od rana wielki ruch, Stań przed lustrem, wciągnij brzuch! Jeśli nie chcesz się stresować, Musisz ostro zabalować!