LIDKO - witaj, dzięki za miłe słowa pod adresem moich jesiennych zdjęć. U mnie już dzisiaj też nastała zima.
AniuDS - poidełko mam pierwszy sezon, na razie wygląda dobrze, ale nie wiadomo, jak przetrwa zimę.
Asiu0809 - dziękuję za twoją pierwszą u mnie wizytę. To różowiaste, o którym wspomniałaś, to chyba firletka. Mam jej pod dostatkiem, jakby co

. Żałuję, że nie odkryłam twojego wątku wcześniej.
Ma-Do. Gliniasta ziemia o deszczowej porze to nie to, czego mogłabym ci zazdrościć. Chyba rzeczywiście taka piaszczysta to już lepsza. Ale z pewnością u ciebie lepiej niż u mnie rosną róże i powojniki. Cóz nie mamy wszystkiego, co by się chciało mieć.
IZA -- no niestety trudno będzie dotrwać, ale za to możemy jeździć na różne wycieczki i pokazywać, co tam zwiedziłyśmy.
No i spadł dzisiaj ten pierwszy śnieg. Gdy byłam dzieckiem to taki dzień był dla mnie radosnym wydarzeniem. A teraz patrzę na to trochę krzywym okiem. Dopóki śnieg się nie rozpuści, to jeszcze jako tako wygląda, ale później staje się już mniej ładnie. No ale taka biała pierzynka jest przecież potrzebna naszym roślinom. I tym się właśnie pocieszam.