Storczyki Venus

Zablokowany
Awatar użytkownika
Nesuniaaa
500p
500p
Od: 8 kwie 2009, o 17:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Storczyki Venus

Post »

Piękne nowości! A jakie mają bujne korzonki ;:138 Teraz pozostaje tylko wyglądać pędzika pomiędzy listkami ;:224
Moje storczyki ------> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=21813" onclick="window.open(this.href);return false;
Storczyki cz. 2 --------> http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=41733" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p
Od: 31 paź 2010, o 20:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Arletko ciesze się, że Ci się podobają i tego Tobie życzę, żebyś na wiosnę i Ty się pochwaliła swoimi chciejstwami :D
Grażynko dziękuję w imieniu storczyków :D
Marta Dziękuję a korzonki maja bujne ładne i rosną jak chcą właśnie zakupiłam podłoże i mam zamiar przesadzić :heja
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
kasiunieczka_32
1000p
1000p
Od: 19 maja 2010, o 08:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Julitko nowości wspaniałe, teraz pozostaje trzymać ;:215 i życzyć Ci powodzenia ;:108
Awatar użytkownika
Mala_MI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2008, o 14:23
Kontakt:

Post »

Julitko, cudne nowości i niech ładnie rosną!
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Awatar użytkownika
marwes
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2010, o 09:50

Post »

Witam serdecznie Julito :wit , wpadłem z rewizytą. Cudne nowości, piękne i urocze.
Całkiem spora ta Twoja kolekcja. ;:224
Phal. Tetraspis i catlejowate są na mojej liście marzeń więc będę do Ciebie zaglądać i czekać na kwiaty......,cattleja prześliczna.
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p

Post »

Asiu (Art) Eplc. Mae bly patrzyłam na tą Twoją cattleyę i ja też bym taką chciała ;:152 ;:152 ostatniomam parciena kwiaty w kolorze zielonym ;:164 ciesze się, że moje storczyki też Ci się podobają :D
Kasiu, Justynko, Marku dziękuję za miłe słowa ja też nadal czekam na kwitnienia ;:164 ale wiem ze muszę się uzbroić w cierpliwość 2 cattleye tworzą pączki a nowości jutro będę stresować (przesadzać do nowego podłoża ;:224 ) i też liczę na kwitnienie :tan
Dusiu czy widać plamy na phal. mannii - te na prawym listu bo nic nie pisałaś jeśli nie widać jutro wstawię nowe po przesadzeniu
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
AnnaL
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lut 2008, o 14:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Julitko poczytałam , pooglądałam i podziwiam Twoja piękną i różnorodną kolekcję. ;:196 Cattleyka jest BOSKA i pachnie ;:224 Daj powąchać ;:180 uwielbiam pachnące storczyki. Phal. c-c i mannii wspaniałe życzę , by szybciutko pokazały swoje śliczne kwiatuszki ;:3 Urzekło mnie też zdjęcie z phalaenopsisami o różnych kolorach kwiatów. ;:108

Będę zaglądać po cichutku i spoglądać na Twoje piękności ale też i ;:89 , by zostawić mały swój ślad.
Pozdrawiam ;:3
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam :)))
Awatar użytkownika
Uni57
ZBANOWANY
Od: 12 maja 2010, o 14:56

Post »

Pooglądałam Twoje kwiatki, pozachwycałam się - naprawdę jest czym! Seledynowy falenopsis wspaniały, a Epc. Siam Jade rzuca na kolana, jest niesamowita! Będę obserwować Twoje roślinki, bo warto. :D
Awatar użytkownika
mis20
1000p
1000p
Od: 6 lis 2010, o 22:10

Post »

Julitko śliczne masz te swoje storczyki ;:138 ;:138 ;:138 a kolorem , kwitnienie catleyka powalająca.
pozdrawiam
Aska
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=39190
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p

Post »

:wit Aniu, Marysiu,Asiu w moim wątku dziękuję za miłe słowa i cieszę się że zaglądacie nowe zdjęcia moich podopiecznych będę mogła wstawić dopiero za tydzień bo niestety mam jeden aparat a córka jedzie do Cetniewa i mi go konfiskuje.
Obecnie Epic.Siam Jade zaczyna powoli przekwitać ;:145 ale za to rozwinęła kwiatki cambriia -to jej trzeci pęd w tym roku :D
No i ku mojej wielkiej radości moja malutka biała miniaturka puszcza rozgałęzienie na starym pędzie mam nadzieje, że niedługo zakwitnie :heja reszcie powoli rosną pędy a moja czerwona cattleya (przynajmniej taka miał być) z ogromnymi kwiatami nadal jest zielona ciekawa jestem jaki będzie jej kolor ;:129
Moje nowości siedzą już w nowym podłożu a przy okazji przesadziłam jeszcze 4 storczyki jestem ciekawa jak na to zareagują bo trochę je poczochrałam :;230 :;230
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
kasia74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2010, o 23:15

Post »

Witaj Julito
Przed chwilą przeczytałam w wątku Ani Twój wpis o chowaniu kwiatków przed mężem, to chyba większość z nas ma taki problem. Mój mąż do niedawna też tak reagował na nowe kwiatki w domu, ale ostatnio to się trochę zmieniło. Trochę go "urobiłam" i wiesz co przyznał mi się, że niektóre moje storczyki to nawet mu się podobają a ostatnio to nawet zrobił mi zdjęcia swoim bardziej profesjonalnym aparatem. ;:108
Awatar użytkownika
marwes
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2010, o 09:50

Post »

Witajcie dziewczyny :wit
Julitko i Kasia74 ale to działa w obie strony, bo ja też muszę się sprytnie maskować z nowościami przed żoneczką.... :;230
Awatar użytkownika
Venus9
1000p
1000p

Post »

Marku i Kasiu74 powiem szczerze na początku mnie to denerwowało ale teraz to już chyba nawyk, że się kamufluję ;:224 i z tego co czytałam to tak jak Marku piszesz działa to w obie strony :uszy na dodatek mój M jest twoim imiennikiem jestem ciekawa kiedy nie będzie już mówił że mam kwiatków za dużo :;230 :;230.
Przyznam się jeszcze do jednej rzeczy - od mojej córki wybłagałam na kolanach jej puchar który dostała za jakieś Mistrzostwa w Unihokeju bardzo ładnie wygląda w nim Bellina - jak wróci z obozu to zrobię zdjęcia :D - ale żeby nie było pozwoliłam jej wybrac kwiatka który do niego pasuje ;:118
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
poccoyo
200p
200p
Od: 18 lip 2010, o 15:47
Kontakt:

Post »

witam serdecznie,
robie porzadki z tematami, wpisuję się w wątek
pozdrawiam
pozdrawiam Edyta
"Każdy jest tyle wart ile daje siebie innym."

=orchidee poccoyo=
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Szkoda, że nie Masz aparatu. Jestem ciekawa kwiatów Twojej cambrii...
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”