Ewuniu powiedz jak ma na imie ten slonik co go ukryłaś w czeluściach wiejskiego ogrodu....po prostu stylowo i kwiatowo
 Ewuniu powiedz jak ma na imie ten slonik co go ukryłaś w czeluściach wiejskiego ogrodu....po prostu stylowo i kwiatowo dojrzały ogród
  dojrzały ogród  może się zamienimy
  może się zamienimy  ?
 ? 
  Aga
  Aga
 Wiosną odbiorę osobiście ,lub  mi podrzucisz ,jak przyjedziesz do mnie , na rozpoczęcie sezonu . :P
 Wiosną odbiorę osobiście ,lub  mi podrzucisz ,jak przyjedziesz do mnie , na rozpoczęcie sezonu . :P

,
 , 

,
 ,  
  ,
  ,  

Wcale nie pasuje do ogrodu,ale to pamiątka,więc nie mam sumienia go eksmitowac
 Wcale nie pasuje do ogrodu,ale to pamiątka,więc nie mam sumienia go eksmitowac  Kolorki już się niestety skończyły,bo prawie wszystkie liściaste już pogubiły ubranka
 Kolorki już się niestety skończyły,bo prawie wszystkie liściaste już pogubiły ubranka  

maruda ]
  maruda ]  
  ,
  ,  

Dostałam na nie gwarancję od Marka-Orinoko,bo one od niego
 Dostałam na nie gwarancję od Marka-Orinoko,bo one od niego  ,a małe białe kwiatuszki to bacopa
 ,a małe białe kwiatuszki to bacopa  

,a głowa to i bez tego młotka mnie boli i jak pomyślę,że jeszcze dziś muszę do pracy ,to dopiero staję się marudna
 ,a głowa to i bez tego młotka mnie boli i jak pomyślę,że jeszcze dziś muszę do pracy ,to dopiero staję się marudna  

,
  ,  

Spokojnie ,bo młotkiem nie będę Ci nad głową wymachiwac
 Spokojnie ,bo młotkiem nie będę Ci nad głową wymachiwac  
  Tworzy poduszeczki w donicach jak się ją przytnie,a to co odcięte pakuję na rabatki i czasem się przyjmują.
 Tworzy poduszeczki w donicach jak się ją przytnie,a to co odcięte pakuję na rabatki i czasem się przyjmują.  

teraz ten wiatrak i iglaczki to niezły zespół w ogrodzie grają pierwsze skrzypce
  teraz ten wiatrak i iglaczki to niezły zespół w ogrodzie grają pierwsze skrzypce  (może być i gitara)
 (może być i gitara) 

Zdjęcie niewyrażne,widac tylko kopce kretów,a jak się idzie to nogi wpadają tak jest poryte przez nornice.Mam już dosyc walki z tymi gryzoniami
 Zdjęcie niewyrażne,widac tylko kopce kretów,a jak się idzie to nogi wpadają tak jest poryte przez nornice.Mam już dosyc walki z tymi gryzoniami  ,a co je przepędzę z jednego miejsca,to pojawiają się kawałeczek dalej.Może ktos ma jakiś skuteczny pomysł?Przydał by się karbid,ale teraz trudno go dostac,tym bardziej,że na moich czterdziestu arach trzeba by go było sporo
 ,a co je przepędzę z jednego miejsca,to pojawiają się kawałeczek dalej.Może ktos ma jakiś skuteczny pomysł?Przydał by się karbid,ale teraz trudno go dostac,tym bardziej,że na moich czterdziestu arach trzeba by go było sporo  

,a co roku jest ich coraz więcej,choc usiłuję z nimi walczyc.Ostatnio ktoś mi poradził,by w norki powtykac gałganki nasączone naftą
 ,a co roku jest ich coraz więcej,choc usiłuję z nimi walczyc.Ostatnio ktoś mi poradził,by w norki powtykac gałganki nasączone naftą  Pomogło-na trzy dni
 Pomogło-na trzy dni