Romko wszystkie ładne.
Ja też teraz przeglądam lilie, mają być posadzone wiosną na wsi jako pierwsze i malwy
A jest tyle, że chciałoby się wszystkie
Pozdrawiam.
Romko ;:167Lilia martagon to mieszaniec, inaczej-Lilia złotogłów, najładniejsze mam w kolorze pomarańczowym z czarnymi plamkami, żółte z czarnymi plamkami, bordowe. Tych gryzonie nie lubią nie wiem dlaczego inne zjadają a te spokojnie sonie rosną.
Syn wykasował mi wszystkie fotki z lata, miałam wprawdzie niewiele ale strasznie mi szkoda nie mam co pokazać.
Witaj Romo! Piękne fotki.....przyjemniej się robi oglądając te piękne,kolorowe kwiatuszki kiedy za oknem deszcz, buro i ponuro.Ja niestety nie mam za wiele fotek z lata,więc będę do ciebie zaglądać by poprawić sobie nastrój.
Kochani moi, mnie też chyba dopadła jakaś jesienna chandra Wpadłam żeby sobie poprawić nastrój zaraz biegnę do Waszych ogródków
Marylko będziesz miała pracowitą wiosnę Lilie są piękne ,moje pierwszy raz zakwitły cudnie i pachnąco Ciekawe czy u Ciebie będą jakieś futrzaki
Krysiu dziękuję
Aniu jakby ci bardzo rozrosły bordowe ,to możesz jakąś cebulką we mnie rzucić Szkoda troszkę fotek Zobaczę w przyszłym roku Może im nie smakują Podobno szachownic też nie ruszają
Alinko zapraszam serdecznie Postaram się żeby Cię nie zawieżć
Monisiu czy o tej mówisz -że to jest liliowe drzewko Monego Bay.........
Kochani dzisiaj idę wieczorkiem do mojej córci na imieniny Więc już teraz odpisuję na listy
Krysiu drobiazg Może mnie pochwaliłaś na zapas Kiedyś na pewno będą
Pewnie masz rację, chodzą tam gdzie coś mają, nie są głupie Marylko dobry pomysł z kotkami działkowymi Kilka wrześniowych fotek.................... ilka nasionko datury kto chętny Rajskie jabłuszka