Hehebanditoo pisze: no oprócz mammilari
Ok to jutro o 20:00 zasiadamy przed kompami z puszką/butelką i cheersbanditoo pisze:Tak jest wypijmy za Parodie
Aaa to klops. No nic, sam sobie zamówiębanditoo pisze:ja już dawno zamówiłem u Prohazki ale coś mi jeszcze nie wysłał , chyba muszę go pogonić.
Parodie czy cenniki?jeśli można wiedzieć, to jakie to są
A właśnie. Jeśli chodzi o drobnonasienne to (tfu tfu-nie zapeszając) dobrze się trzymają. Odseparowałem je od innych siewek podwójnym 'murem' z nazwówekhen_s pisze:Parodie czy cenniki?jeśli można wiedzieć, to jakie to są
Jeśli chodzi o parodie to tylko te drobnonasienne nowinki.
O! Czyli mogę liczyć na to, że przyłączysz się do wiosennych wysiewówhen_s pisze:Tfu, tfu - niech rosną zdrowo i mocno![]()
Ja od lat już nie sieję parodii - czas odnowić troszkę kolekcji bo wiele mimo wszystko wypada. Można "obudzić" się po kilku latach jako spec od parodii... bez parodii.
Parodie zamierzam zamówić z SuccSeed.hen_s pisze:A skąd masz je zamiar zamawiać??
Tu gdzie ja widziałem nie ma nic ciekawego w ofercie...
Artur - gdybyś "trafił" gdzieś źródło to daj znać. Jeśli ja - też do Ciebie o tym napiszę. Jestem mocno zainteresowany bo mi się kolekcja starzeje...Ja to bym z chęcią kupił takie 2-3 letnie siewki tych drobnonasiennych.