Dziękuję Arletko on jest ukwiecony w połowie w drugiej części same zielone nic się nie dzieje oj przepraszam nowe listki.W sypialence trzy storczyki paczkują no i M.M. coraz większe pączuszki ma
Kasia ale Ci zazdroszczę naprawdę.U mnie straszliwa bida żółtek wszystkie kwiatki zmłócił i teraz czekam na kwiaty z pędu i gałązek Pięknie masz na parapecie
Kasiu zakup pierwsza klasa Kilka osób na forum już ma takiego Phalaenopsis i jak u wszystkich napiszę, że wygląda landrynkowo Takie słodkie i śliczne ma ubarwienie :)Pozwól , że nieco powzdycham do niego Bo ślinić się nie wypada
Parapet nieźle ukwiecony U mnie króluje zieleń
Miło mi że podoba wam się mój parapet i storczyki na nim . Jagódko niedługo i ty będziesz się cieszyła swoimi kwitnieniami a my z tobą Monia i u ciebie też będą śliczne kwitnienia. Za niedługo wstawię zdjęcia rozkwitniętego kwiatka Malinki, pamiętasz otrzymane imię ty zaproponowałaś
Na przedłużeniu będą tylko dwa kwiatki, były trzy pączki ale jeden coś zmarniał i odpadł .Te które zostały trzymają się b.dobrze jeden już pomalutku się rozwija .Czy mogę powiedzieć że to moje kwitnienie bo przedłużenie już u mnie się odbyło
Malinka tak jak się spodziewałam zrobiła mi prezent na imieniny pokazała swój kwiat w całości Czekałam ,czekałam aż się doczekałam . Wiem że jest modna asymetria ale nie myślałam że Malinka jest taka modniacha widzicie ma asymetrycznie płatki ,nie wiem czemu ? Zanosi się na to że drugi kwiatek też taki będzie .Jak go kupiłam wszystko było w porządku 5 płatków na każdym kwiatku było.