Kwiatki u Ani
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki u Ani
Ale fajniutka szklarenka.Bardzo pomysłowo.Ja listki ukorzeniałam zawsze w wodzie.
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aniu, śliczne iz drowiutkie listki dostałaś. Teraz tylko wszyscy czekamy, aż sie ukorzenią i puszczą maluszki. 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wow sporo tych listków
niech się korzenią i zdrowo chowają będzie czym oczy cieszyć

- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aneczko i ja życzę szybkich przyrostów u Twoich maluszków,te duże żeby też miały siłę przetrwać do wiosny ,bo nadchodzi najgorszy okres dla naszych roślinek.
Aniu przejżałam cały Twój wątek,zajęło mi to trochę czasu ,ale nic a nic nie nie żałuję
śliczne, śliczne wszystkie kwiatuszki
Fiołaski
Jaka piękna begonia
Normalnie nie będę mogła zasnąć

Fiołaski

Jaka piękna begonia

- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Henryku dziękuję ci bardzo. Metoda jak dla mnie skuteczna ukorzeniłam w ten sposób już pare listeczków.hen_s pisze:Piękne listki i nowa dla mnie metoda ich ukorzeniania.
Najważniejsze aby była skuteczna.
Czego z całego serca życzę.
Arletko dużearlet3 pisze:Aniu niech listeczki szybko się ukorzenią i puszczają maluchy i ja się zapisuję w kolejce po tek pstrokatybo już miałam obiecane od dwóch forumek i jakoś cisza
więc może u trzeciej coś wyjdzie

Witaj Grażynko ciesze się że mnie odwiedzasz. Chorób na tym forum jest więcej niż normalnie chyba. Mnie akurat dopadł ten bardziej fiołkowy chociaż hojki sukcesywnie dokupuje po jednej.FRAGOLA pisze:Witaj Aniu .kwiatuszki masz śliczne,a i widzę że choroba fiołkowa jest wszechobecna więc chcąc nie chcąc nie da się uniknąc zarażenia
Beatkosari pisze:Aniu ale znów nowości Ci pezybyło...szybkich korzonków życzę i żeby miały 100% frekfencję

Iwonko dziekuje. Ja wcześniej też ukorzeniałam w wodzie ale wpadłam na ten pomysł i jest według mnie szybszy i lepszy.obserwator pisze:Ale fajniutka szklarenka.Bardzo pomysłowo.Ja listki ukorzeniałam zawsze w wodzie.
Elu dziękuję. Ja też już nie mogę się doczekać.elcia1974 pisze:Aniu, śliczne iz drowiutkie listki dostałaś. Teraz tylko wszyscy czekamy, aż sie ukorzenią i puszczą maluszki.
Renatkonuta23 pisze:Szybkich maluszków życzę.![]()

Elu oj będzie będzie, tylko trzeba będzie chwilke poczekać.tija pisze:Wow sporo tych listkówniech się korzenią i zdrowo chowają będzie czym oczy cieszyć
Aniu cieszę się że wpadłaś choć na chwilkę. Mam nadzieję, że roślinki tak te duże jak i te małe przetrwaja zimę. Tobie również tego życzę.chan-dzia pisze:Aneczko i ja życzę szybkich przyrostów u Twoich maluszków,te duże żeby też miały siłę przetrwać do wiosny ,bo nadchodzi najgorszy okres dla naszych roślinek.
Dorotko witaj w moim wątku. Cieszę się że mnie odwiedziłaś i że ci się podobało. Zapraszam częściej. A begonką mogę się na wiosnę podzielić. Jeśli będziesz chciała to się przypomnij.Dora1964 pisze:Aniu przejżałam cały Twój wątek,zajęło mi to trochę czasu ,ale nic a nic nie nie żałuję![]()
Fiołaski![]()
Jaka piękna begonia

A z nowości u mnie to begonia koralowa wreszczie puściła nowego listka. I nagarbia z zapomnianego już pączka wyłania powoli kwiatuszka. Zdjęcia mam już zrobione wstawię po południu.
Miłego tygodnia wszystkim życzę.

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aniu, pierwsza ustawiam się w kolejce w oczekiwaniu na pokaz kwitnącej nagarbii 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Aniuanik pisze: Arletko dużedla ciebie. oczywiście jak tylko pojawią się maluszki jeden będzie dla ciebie.

- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Życzę szybciutko korzonków i kwiatuszków w nowych fiołeczkach.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Aniu fajny pomysł z tymi szklarenkami dla fiołeczków
Też życzę szybkiego i pięknego ukorzenienia i niech Ci ślicznie rosną 

- anik
- 1000p
- Wioleta
- Od: 20 lis 2007, o 18:17
Aniu, świetny patent z ukorzenianiem fiołasków
Nagarbia lada chwila rozkwitnie

Nagarbia lada chwila rozkwitnie

- anik
- 1000p
Wiolu witam u mnie. Cieszę się, że mnie odwiedziałaś. Co do patentu ważne że się sprawdza.
A nagarbia po bardzo długim namyśle wreszcie zakwitnie........jednym kwiatkiem

A nagarbia po bardzo długim namyśle wreszcie zakwitnie........jednym kwiatkiem