Encyclia coraz śliczniej wygląda ale będzie widok jak wszystkie kwiatki się rozwiną

Co do mojego sabotka to on nadal nie jest chętny do współpracy ale dziś przekazałam mu, że mogę sobie zakupić nowego kwitnącego w promocji

No, faktycznie udało mi się niedrogo ją wylicytowaćkinga_232 pisze:Wiolu, kupiłaś ją prawie za darmo (...)
Keiki piszesz? kiedyś, jak wypuściło pędy, to najpierw też myślałam, że to mogą być keiki...poczekamy, zobaczymyStorczykowa pisze:(...) A to pierwsze Dendrobium to chyba keiki puszcza.
Kasiu, na pewno zakwitną- daj im trochę czasukatarzynka575 pisze:(...)Podziwiam też dendrobium moje ani drgną już je przestawiłam, może kiedyś?
Justynko, u Ciebie też :P ale tak naprawdę, to faktycznie- jestem zadowolona ze swoich storczykówjustus27 pisze:Wioleta- u Ciebie rośnie wszystko, jak na drożdżach (...)
Dziękuję Justynko :PMala_MI pisze:Korzonki, pędy, keiki
![]()
Cieszę się, będziemy mogły wymieniać się doświadczeniami :PGoska1307 pisze:(...)Gratuluję zakupu BULBOPHYLLUM GRANDIFLORUM również mam go z tego samego źródła
D. phalaenopsis nie puszcza pędów tak nisko, zwykle ma gdzieś blisko czubka pseudobulwy, więc te niżej są raczej keikami.Keiki piszesz? kiedyś, jak wypuściło pędy, to najpierw też myślałam, że to mogą być keiki...poczekamy, zobaczymy