Działka korzo_m
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja nie mam dużo wolnego czasu - tlo zawsze przejeżdżam obok - to raz wstąpię do tej raz do tej - tak bardziej na czuja - a o promocjach z marketów to łatwo się dowiedzieć czytając gazetki reklamowe marketów
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Dorotko piękną masz hortensję ,wprost mnie zauroczyła .Muszę sobie kupić taką bo mam dwie inne . A kamora takiego też już mam , znajomy mi podrzucił koparą .Nie wiem jak ja go wtoczę na rabatkę ,bo waży z 300 kg. 

Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Dorotko, gdyby były jakieś problemy z zakupem tej żółtej Budleji, to daj znać. Postaram się załatwić. W olkuskim centrum ogrodniczym. Pozdrawiam Magda :P
PS Dorotko, polecam również Perovskię. Niestety nie posiadam zdjęć mojej w pełnym rozkwicie. Jest to niewysoki krzew ok 1 m wysokości i kwitnie nieprzerwanie 4 miesiące na piękny niebieski kolor.Jeszcze dosyć rzadko u nas spotykany. Nie ma z nim żadnego problemu. Tylko wiosną trzeba przyciąć krótko przy ziemi.
PS Dorotko, polecam również Perovskię. Niestety nie posiadam zdjęć mojej w pełnym rozkwicie. Jest to niewysoki krzew ok 1 m wysokości i kwitnie nieprzerwanie 4 miesiące na piękny niebieski kolor.Jeszcze dosyć rzadko u nas spotykany. Nie ma z nim żadnego problemu. Tylko wiosną trzeba przyciąć krótko przy ziemi.
Pozdrawiam Magda