Krysiu moje krzewy i kwiaty mają wiele lat więc zdążyły rozrosnąć i zagęścić się, wiosną gdy wszystko kwitnie ładnie wygląda. Tak jak u ciebie roślinki są pomysłowo posadzone to mało kto tak ma.
Geniu wszyscy oczekujemy te najpiękniejszej pory roku. U mnie będzie kwitło to samo co każdego roku ale u ciebie to pewnie będzie szaleństwo kolorów.
Gabuniu dziękuję, czy ty widzisz co nam
Romcia napisała, jak dla mnie to taki zimowy sen mógłby być, mógłby się zacząć przed świętami żeby uniknąć tej wielkiej krzątaniny świątecznej i obudzić się po Wielkanocy jak już będzie piękna wiosna, ale byłoby fajnie.
Romciu nie pamiętam nazw lilii, po posadzeniu powyrzucałam etykietki. W ogóle wszystkich lilii mam dość dużo i nie przywiązuję wagi do ich nazw. Misiem chciałabym być, przespałabym porę roku, której bardzo nie lubię.
Tajko całkowicie się z tobą zgadzam, cebulowych kwiatów nie ma za wiele, w tym roku wymarzły żonkile i narcyze, dokupiłam różnych cebul ale nie wiem czy będą takie jak na etykiecie.
W ogrodzie kwitnie jeszcze ciemiernik i u kolejnych pokazują się pąki, jeszcze trochę innych jesiennych roślinek