Olu. Jak wiedziałaś, że tak napiszę to o co biega.

Przecież we Wrocławiu na spotkaniach bywasz chyba częściej niż w Poznaniu / bo tam nie ma kto zorganizować

/
Giguś. Witaj wreszcie. Mam nadzieję, że już na działkę się nie wprowadzisz na zimę, więc będziesz częściej na forum
Iwonko. Prawda, że smutne jest życie bez przyjaciół.

Działka może kiedyś będzie fajna, ale roślinki muszą się rozrosnąć, a na to trzeba paru lat. Sama wiesz o tym. Przecież znów prawie na nowo tworzysz ogród.
Pell - Aguś. Codziennie w poczcie dostajemy przecież maila na ten temat. Dziwię się, że tak mało osób jak dotąd zamówiło kalendarz. Przecież tyle osób jest na forum a z trudem uzbierano około 80 zamówień. Musi być chociaż 100 zamówionych aby można było wydać. Wejdź w link podany w stopce i będziesz mogła złożyć zamówienie.
Jadziu. Byłam u Ciebie, ale wiem że jest u Ciebie Mama i jesteś zajęta. Miło, że znalazłaś czas aby zaglądnąć do mnie.
Igorku. Dzięki za chęci. Jak będziesz już we Wrocławiu to na pewno do nas dołączysz. Zapraszamy. Też próbuję agitować za kalendarzem, ale jak wyżej pisałam dziwię się, że jest tak małe nim zainteresowanie. Miejmy nadzieję, że jednak się uda.