Celinko dziękuję bardzo, miło mi że Ci się podobają
Renatko nie są takie trudne, mnie natomiast podobają się zdjęcia innych forumowiczów, takie oddające treść a nie takie bez wyrazu
Wandziu pzrykro mi z powodu Twojej straty, ja jak na razie nie mialam doczynienia z wełonowcami i dobrze bo nie wiem jak bym sobie z nimi poradziła. Za Twoje kwiatuszki trzymam kciuki i życzę powodzenia w walce z nimi, oby obeszło się bez żadnych strat
Aniu Storczyki przynajmniej bedą kwitły w tym samym czasie czego nie moge powiedziec o fiołkach :P jedne przekwitają a u innych dzisiaj znalazłam maleńki pączki. Dziękuję za kawusie
Martynko Nie chciałam zrobić zdjęcia echmei tylko chciałam pokazać nagarbię od Ani Chan Dzi, ale wyszedł mój profesjonalizm i gdy przeczytałam Tój post to mocno się zdziwiłam gdzie ta echmea. Popatrzyłam i się uśmiałam

jest ale nagarbi to nie widać, tzn ja ją widzę ale oprócz mnie to raczej nikt. Nie wiem o który kwiatek Ci chodzi

po lewej stronie jest krasnokwiat Katarzyny który mnie tak zachwycił o czym pisałam w Twoim wątku i tam też ktoś go zidentyfikował,a ja wiedząc czego szukać zdobyłam. Po prawej jest filodendron taki jak u Agnieszki Nyskadu tylko malutki jeszcze. Co do anguligera widze że Ci się bardzo podoba... obiecuję że jak tylko na wiosnę będzie co ciachnąć to Ci wyślę, jedną szczepkę już obiecałam ale myślę że dwie też się znajdą