Muszę Wam pokazać

I chcę poprosić o ustalenie nazw ;:49
Ceropegia
Senecio crassisimus
Senecio herreianus

Łał cudne doniczki przez chwile myślałam ,że sama je pomalowałaś . Extra
   Łał cudne doniczki przez chwile myślałam ,że sama je pomalowałaś . Extra   Ja po doniczki chodzę do tych staroci zagranicznych ,ale na takie piękności jeszcze nie trafiłam . Najwięcej jest białych ,a białe już mi się opatrzyły i nie kupuje. No chyba ,że byłby jakiś ozdabiany. Ta Ceropegia jest świetna widziałam ją kiedyś w sklepie była taka długa ,że prawie ziemi dotykała . Jak by za bardzo się rozrosła ja bym chętnie przyjęła kawałeczek .
 Ja po doniczki chodzę do tych staroci zagranicznych ,ale na takie piękności jeszcze nie trafiłam . Najwięcej jest białych ,a białe już mi się opatrzyły i nie kupuje. No chyba ,że byłby jakiś ozdabiany. Ta Ceropegia jest świetna widziałam ją kiedyś w sklepie była taka długa ,że prawie ziemi dotykała . Jak by za bardzo się rozrosła ja bym chętnie przyjęła kawałeczek .  

,dajmy jej troszkę czasu  a potem oczywiście będzie dla Ciebie sadzonka.
 ,dajmy jej troszkę czasu  a potem oczywiście będzie dla Ciebie sadzonka. 

Były też ogromne opuncje Twoja chyba ma ten sam rozmiar takie z duzymi kolcami całkiem sporo za nie chcieli ,ale nie ma to jak wyhodować samemu wtedy jest największa radość niż kupować gotowca przynajmniej ja tak uważam .
 Były też ogromne opuncje Twoja chyba ma ten sam rozmiar takie z duzymi kolcami całkiem sporo za nie chcieli ,ale nie ma to jak wyhodować samemu wtedy jest największa radość niż kupować gotowca przynajmniej ja tak uważam . No coments
 No coments

Paweł
 Paweł