Wyspałam się i postanowiłam zajrzeć na Forum...a tu takie puchy(czyżby wszyscy szykowali się na defiladę?,też się wybierałam ale pogoda mnie zniechęciła

)
elcia1974 pisze:Póki co mam tylko jedną, ale zachwycam się każdą jaką gdziekolwiek ujrzę.
Elu 
ja kilka mam begonek ale zobaczymy jak zniosą zimę(zawsze po zimie nie ciekawie wyglądały

)
Reniu
anetta pisze:Aniu fajnie ze wróciłaś do nas, śliczne nowosci kupiłaś, szkoda tych co podechły ale jak nie pamiętasz co to było to mniej boli

Anetko 
Masz rację ,mniejszy żal(będę musiała na spokojnie pokopać w fotkach i zobzczyć czego mi brakuje ,no i na wiosnę zacząć się rozglądać na nowo ...)
Doti pisze:begonii są takie piękne,ja już mam parę egzemplarzy tylko trzeba dmuchac i chuchać aby nie skapucniały zimą
Dorcia 
masz całkowitą rację
Na razie swoje postawiłam w korytarzu na parapecie,pod którym nie ma kaloryfera(ale jakby coś się zaczęło dziać,to przenoszę do pokoju syna

,na razie je obserwuję ).
Synek-wojak jest na przepustce(nawet za bardzo nie marudził,że mu kwiatków przybyło
diament pisze:dostałam dziś białego cyklamenika z Biedrony od męża
Moniko 
Fajny ten Twój M
Byłam u Ciebie ale fiołeczka jeszcze nie widziałam.
to postanowiłam wkleić swojego(nawet pachnie)

a tu kolejna alokazja,której też zaczynają już żółknąć liscie.
Te rośliny tak bardzo mi się podobają ale nie mają ochoty u mnie rosnąć,wszystkie po koleji uśmiercam