Kwiatki u Ani
Re: Kwiatki u Ani
Aniu ja też czekam już teraz aż Ci te ode mnie zakwitną. A co do maleńkich sadzoneczek - niektóre miałam takie maleńkie w osobnej donicy, kilka ich było i czas było zrobić miejsce na inne, a do Ciebie bez sensu byłoby za miesiąc dwa wysyłąć drugą:D miałąm wybór, wysłać Ci lub nie wysłać haha więc wysłałam dosłownie z każdej tak naprawdę odmiany czy no kundelkowej odmiany jakie miałam pomnożone 

- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula ja też czekam kiedy zakwitną. A co do maleńkich sadzoneczek to postaram sie aby się przyjęły i szybciutko rosły. Mam nadzieję, że mi się uda.
Tylko mój M zrobił dziwną minę jak zobaczył je wszystkie.
Tylko mój M zrobił dziwną minę jak zobaczył je wszystkie.

- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aniu to przykre, że się pochorowałaś. Życzę szybkiego powrotu do zdrówka kochana 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- anik
- 1000p
Dziękuję Elu. Nie mam wyboru, musze być zdrowa, bo wolnego nie mogę wziąć bo mam ważne sprawy w pracy do pozałatwiania.
- anik
- 1000p
No trochę się sfatygowały w podróży ale na szczęście mrozu nie było i jak widzę, przeżyły wszystkie i chyba nawet nie potraciły wielu liści 

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Śliczne sadzoneczki
Niech pięknie i zdrowo rosną i oczywiście wkrótce zakwitną. 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Piękna młodzież i maluszki niech szybciutko rosną i cieszą kwiatami.

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- anik
- 1000p
Ula podróż zniosły dość dobrze. Wypadał chyba tylko jedna taka malutka sadzoneczka. A listki dojechały w całości, żaden się nie oderwał.
Elu dziękuję. Chyba nie doczekam kiedy zakwitną, bo wcześniej nerwy mnie zjedzą.
Renatko dziękuję. Dla nie też są piękne. Tylko czemu tak długo trwa to ich rośnięcie?
Elu dziękuję. Chyba nie doczekam kiedy zakwitną, bo wcześniej nerwy mnie zjedzą.
Renatko dziękuję. Dla nie też są piękne. Tylko czemu tak długo trwa to ich rośnięcie?

Te większe, kundelki powinny zakwitnąć najpóźniej wiosną, gdyż są to sadzonki już dorosłych roślin, które już kwitły. Jedynie odmianowce nie jestem pewna. Osa powinna dość szybko wyrosnąć, nie pamiętam po fotce ale chyba wysłałam Ci z przychówkiem.
Czekanie na kwiaty dłuży się okropnie ale sadzonki śliczne i w końcu przecież muszą pokazać buzie. 

- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale będzie co podziwiać jak fiołeczki zakwitną.
- anik
- 1000p
Wszystkim dziękuję za miłe słowa.
A co by wam się nie nudziło jeszcze troszkę fotek dla was.
Na pierwszy rzut kolejne pąki u moich pelargonii. Nie wiem co z nimi zrobić, bo ciągle puszczają nowe pąki.

Nastepnie mój ciągle rosnący bluszcz. Już nie mam pomysłu na niego, więc aktualnie wisi tak.

Trzykrotki, które dzielnie sobie radzą. Wszystkie razem.

I każda z osobna.

I na koniec próba zakwitnięcia sekretzji purpurowej.

A co by wam się nie nudziło jeszcze troszkę fotek dla was.
Na pierwszy rzut kolejne pąki u moich pelargonii. Nie wiem co z nimi zrobić, bo ciągle puszczają nowe pąki.

Nastepnie mój ciągle rosnący bluszcz. Już nie mam pomysłu na niego, więc aktualnie wisi tak.

Trzykrotki, które dzielnie sobie radzą. Wszystkie razem.

I każda z osobna.

I na koniec próba zakwitnięcia sekretzji purpurowej.

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja jedna wracam do fiołeczków. Uwielbiam takie widoki. A one chyba tak wolno rosną dlatego, że zbyt często do nich zaglądamy. Ale czy wyobrażacie sobie choćby jeden dzień bez ich podglądania?