Mój ogród - Eukomis cz.3
Re: Mój ogród - Eukomis cz.3
Halinko ja zeszłego roku kupiłem rehny vanille fraise i jestem nią zachwycony! przepięknie kwitnie, do teraz wypuszcza kwiaty, myślę że podobnie nie będziesz mogła się oprzeć urokowi jej kwiatów 

Witaj-przeglądnęłam Twój wątek i oczywiście jestem w szoku
Nie potrafię znależć słów ,aby opisać to co teraz czuję,po prostu boli mnie głowa :P
Jaka różnorodność roślin,tylko podziwiać
Powiedz proszę co robiłaś z bugenvillami, gdzie je przechowywałaś ,zanim je straciłaś,że wyrosły takie wielkie? ACampanullę udaje Ci się przechować przez zimę?
POZDRAWIAM. Dorota.

Nie potrafię znależć słów ,aby opisać to co teraz czuję,po prostu boli mnie głowa :P
Jaka różnorodność roślin,tylko podziwiać

Powiedz proszę co robiłaś z bugenvillami, gdzie je przechowywałaś ,zanim je straciłaś,że wyrosły takie wielkie? ACampanullę udaje Ci się przechować przez zimę?
POZDRAWIAM. Dorota.

- ARABELLA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinuś pozdrowienia przesyłam i całusy 

- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Arabelko podobają mi się hortensje one nie wymadają tyle pielęgnacji no i nie trzeba ich okrywac na zimę.
Dorotko miło że mnie odwiedziłaś. Jeżeli chodzi o pielęgnację bugenwili to przez zimę były przetrzymywane w pomieszczeniu widnym o tem. około 7 stopni na wiosne ich przycinałam lekko i tak rosły i kwitły.
Dorotko miło że mnie odwiedziłaś. Jeżeli chodzi o pielęgnację bugenwili to przez zimę były przetrzymywane w pomieszczeniu widnym o tem. około 7 stopni na wiosne ich przycinałam lekko i tak rosły i kwitły.
- eukomis
Adrian ciekawe jak będzie u mnie kwitła, na zdjeciach widziałam ze ma ładne kwiaty ale jak będzie wyglądać kwitnienie w realu to nie wiem.
bardzo piękny i zadbany ogródek 

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko. Dzięki za piękne kolorki...bardzo się one teraz przydają.
Sama myśl o nadchodzącej zimie mnie przeraża. A u ciebie jak zawsze pięknie. Przesyłam... 

- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
piękne kolorki .. ślicznie wyglądają róże , w tym roku miałam dokupić kilka i muszę czekać do wiosny , pieniądze poszły na łazienkę ...twoje chyba są rabatowe ?//
- eukomis
Witaj Zeniu ja to staram się nie myślec o zimie bo jej nie cierpię,dobrze że u mnie jest na razie ciepło.
Maniusiu ja w tym roku kupiłam kilka rabatowych ale takich zwykłych, ate co kwitną to są okrywowe bardzo je lubię i mam kilka szt.
Maniusiu ja w tym roku kupiłam kilka rabatowych ale takich zwykłych, ate co kwitną to są okrywowe bardzo je lubię i mam kilka szt.
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- eukomis
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko ja nie widzę smutku w Twoim ogrodzie,jesień...to i jesienne klimaty...ogródek uporządkowany i przygotowany do snu jak należy...a u mnie ciągłe wykopki i przekopki... 

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
To tak jak i o mnie ledwie uporałam się z nowymi rabatkami po powiększeniu podwórka to zięć przywiózł znowu ziemi na podsypanie podmurówki i mam przy nie zrobić skarpę aby podmurówkę nie podmywały deszcze , od wiosny znowu mam robotę ..chyba długo nie będę miała tak uporządkowanego ogrodu tak jak twój , a już myślałam że czeka mnie tylko dbanie o ogród aby nie zarósł ..