Zieloni mieszkańcy u Mirabilis
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bo nie próbowałaś nigdy kawy z cukrem trzcinowym Dark Muscovado. Mój mąż też całe życie pił gorzką (sypana, 4-5 łyżeczek kawy, brrr). Odkąd odkrył ten cukier to nie ma dla niego lepszego dodatku.agaxkub pisze:co wy tak tą kawe psujecie?
mocna najlepiej rozpuszczalna - bez cukru, mleczka i czegokolwiek to kawa
;o))))))
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
- agaxkub
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
wiem jak smakuje taki cukier - ale mi niestety nie podchodziMirabilis pisze:Bo nie próbowałaś nigdy kawy z cukrem trzcinowym Dark Muscovado. Mój mąż też całe życie pił gorzką (sypana, 4-5 łyżeczek kawy, brrr). Odkąd odkrył ten cukier to nie ma dla niego lepszego dodatku.agaxkub pisze:co wy tak tą kawe psujecie?
mocna najlepiej rozpuszczalna - bez cukru, mleczka i czegokolwiek to kawa
;o))))))
smaki to jak gust ;o)) ile ludzi tyle smaków
-
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mi kawę robi Szanowny Małżonek. Jest w tym świetny, mi taka nigdy nie wychodzi. Codziennie rano, obowiązkowo zaraz po wstaniu. I czasem wieczorem. Na mnie osobiście kawa nie działa. Mogę wypić i iść spać.
Zmieniając temat. Chiałam wstawić tu zdjęcie mojego grudniczka, ale zielsko w tym roku mocno zaspało (może jemu dosypać kawy do ziemi?
). Ma kilkadziesiąt pączków i na tym koniec. W zeszłym roku kwitło już w listopadzie. Na pocieszenie, też coś kolorowego i lekko świątecznego: aniołek, który dostałam od siostry na imieniny.

Zmieniając temat. Chiałam wstawić tu zdjęcie mojego grudniczka, ale zielsko w tym roku mocno zaspało (może jemu dosypać kawy do ziemi?

Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękny ten aniołek
Ja kawę też bardzo lubię,ale mogę wypić i iść spać jak ty 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie