Storczyki Katarzynki

Zablokowany
Awatar użytkownika
agata06
1000p
1000p
Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Storczyki Katarzynki

Post »

Ja też z chęcią obejrzę ;:65
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
katarzynka575
1000p
1000p
Od: 15 mar 2010, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No już dziewczynki pokazuję moje piękności (niestety niektóre zdjęcia są nie za wyraźne bo mam aparat na wykończeniu) PRZEDSTAWIAM SOGO GOTRIS vel Lodzia :D chyba domyślacie się czemu takie imię Obrazek Obrazek ObrazekTo są dwie roślinki więc powinny być Lodzia 1 i Lodzia 2 Obrazekpodkład z mchem nie widać tego bo malusieńkie ale mech będzie kwitł śmiałam się ze będę miała trzy w jednym. Obrazektak wyglądają korzonki chyba będę go musiała przesadzić jak już przekwitnie ale to chyba jeszcze długo nie :D Obrazek Obrazek Obrazektaki jest słodziutki ,malutki :D
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Teraz PRZEDSTAWIAM MINI MARK po prostu Mark Obrazekkupiłam go tajniej ponieważ nie kwitnie ale co tam ma dwa pędy i coś :D Obrazek Obrazekten coś wygląda nieśmiało zza listka nie wiem czy to też oddzielna roślinka ? Obrazekkorzonki ,miał mało podkładu ale tylko dołożyłam, po rozmowie z Dusią tak mi poradziła Obrazekjeden liść jest trochę zaczerwieniony chyba nie ze wstydu :;230 a drugi jakby wyciągnięty, to chyba za mało światła miał i jeszcze jeden ma lekko pożółkłą końcówkę . Tego Marka doradziły mi dziewczynki Kasia i Asia .Było super .Dzisiaj jeszcze chciałam kupić bellinkę ale jakieś takie zdechlaczki będzie jeszcze okazja na innych wystawach ,to mi doradzicie ;:196
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Wow, alez pięknoty obie :D
Miniaturki bardzo zazdroszcze ;)
A na MM mając tyle pędzików zapewne czeka Cię długie kwitnienie... ;:108
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Dziękuję Justynko ;:196 tak też myślę, no chyba że mu warunki nie będą odpowiadały.
Awatar użytkownika
myrtille1986
1000p
1000p
Od: 23 mar 2010, o 08:49

Post »

Kasiu ale piękne!Mi się bardzo podoba Twój SOGO GOTRIS !!!
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

Piękne nowości, zwłaszcza MM, jak zakwitnie, to będzie piękny... Szkoda, ze ci się nie udało z belliną...
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Kasiu ;:138 ;:138 ;:138 cudowne nowości ;:138
Awatar użytkownika
goskle
500p
500p
Od: 18 sie 2010, o 23:50

Post »

No no jakie cuda :wit
Pozdrawiam
Gosia
moje storczysie
Awatar użytkownika
agata06
1000p
1000p
Od: 17 wrz 2010, o 11:44

Post »

No ja też gratuluję nowości ;:138 i widzę że mamy podobne chciejstwa :lol: Ja też na wystawie kupiłam MM i bellinę :wink:
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Miło mi że podobają się Wam moje zakupy :D ale powiem Wam że jestem w szoku właśnie wróciłam z L.M. tego lepiej zaopatrzonego i nie mogłam uwierzyć w to co widzę, te same sabotki które były na wystawie po 169 zł. tam były po 38zł. i piękne nie to żeby na wyczerpaniu .Szkoda że nie z tych mniejszych bo zaraz bym wzięła te były z tych co mają duże kwiaty a kwitnące niebieskie i chyba białe Vandy po 99zł. I co o tym myśleć :?:
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

Kasiu :shock: no chyba naprawdę muszę jutro odwiedzić LM, noga już wraca no formy więc chyba dam radę pospacerować po sklepie :wink:
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

W LM sabotki w takiej cenie? Na pewno zajrzę do krakowskiego LM-u,kupiłabym sobie jednego. Jakie kolorki?
O Vandziach słyszałam, podobno cudne i w tym białe... ;:108

Katarzynko-ale na wystawie na pewno były oznaczone hybrydy lub botaniki. Za "kundelki" LM-owskie taka cana, bo nie mają nazwy ;:108 Przynajmniej ja tak myślę...
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
Uni57
ZBANOWANY
Od: 12 maja 2010, o 14:56

Post »

Jak mi Kasia powiedziała o tych sabotkach w LM to nie mogłam odżałować, ale co tam, kiedyś dorwę tego wymarzonego sabotka.

Sogo gotris jest śliczna, a te MM to chyba coś mają z liściami, bo mojego Markusa też kupiłam z lekkim przebarwieniem liści, a jak na razie nic złego z rośliną się nie dzieje.
katarzynka575
1000p
1000p

Post »

Obrazek Dziewczynki ten w L.M. był bardzo do tego podobny (jakość taka sobie bo musiałam zrobić zdjęcie aparatem z aparatu nie mam kabelka żeby zrzucić od razu na kompa ) a drugie były takie bardziej w bordo ale nie taki jak już mam .Normalnie gryzę się z myślami i chyba w piątek bo do tego L.M. mam dość daleko pojadę i jak jeszcze będą to kupię a potem będę mu szukała miejsca bo to na prawdę kawał solidnego storczyka :D Widzicie czym to się kończy wyprawa na wystawę ,człowiek wszystkie by chciał a najlepiej wziąć ze sobą .
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”