Janeczko Droga - maniusika 
dziękuje ślicznie
Też pomyślałam o skalniaku, bo mąż mówi, że tam ziemia będzie bardzo sucha i nie wiadomo czy trawa będzie chciała rosnąć, hmmm ...
W tamtym roku pierwszy raz przechowywałam cebulki w piwnicy i szczerze mówiąc nie wierzyłam, że coś z nich będzie, nawet do nich między czasie nie zaglądałam.
Miłym zaskoczeniem było, jak się okazało, że wszystkie cebulki bardzo ładnie się przechowały i ich kwiaty cieszyły nasze oczy.
W tym roku jakoś bardziej przeżywam to przechowywanie iii zaglądnęłam

Okazało się, że panuje tam lekka wilgoć, więc przywiozłam cebulki do domu - jeszcze się dosuszają

... ale w najbliższym czasie wywiozę
Mieczyki i kanny przechowuję pierwszy raz.
Cebulki mieczyków i kanny czerwonej wyglądają przyzwoicie, natomiast kanna żółta jakby za bardzo wysuszona
Zobaczymy, co z tego wiosna będzie
Dzidziu - Zabeczka101059 
baaardzo dziękuję
Zeniu 
dziękuje i buziaczki przesyłam
Teraz, jak będę spacerować po zaprzyjaźnionych ogrodach, to będę zwracała uwagę na szamba, żeby coś podpatrzyć, o klombiku też myślę
Basiu - Cynthia 
pięknie dziękuję
O trawach ozdobnych nie myślałam, ponieważ wszystkie trawy sadzę w tz. ogrodzie traw, za ogrodzeniem, przy ognisku
Wcześniej wszystkie trawy ozdobne rosły na terenie zagrodzonym, nie obcinałam ich jesienią iii wiosną były wszędzie, i to zdecydowało, że zostały wyeksmitowane za ogrodzenie