Witam Basiu
Fakt fiołków dużo a ma byc jeszcze więcej jeśli się miejsce zwolni , bo niektóre mam podwójne, co do działki to powiedzmy że jest zadbana Trochę to dziwne ale dziś myślałem o tym , czy Ja tu sam z Chełmna jestem na forum
Napisałem Ci na swoim wątku - tu powtórzę bo może nie zajrzysz.
Ja fiołki też (już) mam. Tzn. żona, sprowadziłem jej na wymianę za swoje roślinki na tym Forum. Piękne hobby, też mi się podobają - i to coraz bardziej. Teraz, kiedy ich już mamy (póki co listków) sporo to sprawdzam w necie jak wyglądają. I myślę o ściągnięciu następnych - już na wiosnę. RÓŻNYCH. :P
A kaktusy z Biedronki czy z innych ciekawych źródeł będą Ci kwitły - tylko je odpowiednio potraktuj.
Henryku na Twój watek będę zaglądał bo bardzo jest ciekawy i bardzo ładne kwiaty pokazujesz na nim. Wando co do podlewania to prawda zajmuje dużo czasu bo każdy osobno musi dostac wody , ale za to póżniej bardzo ładnie sie odwdzięcza nam swoim kwitnieniem Casais polecam Ci hodowle fiołków bo to bardzo ładne kwiaty Krystyna.F kolekcja jest duża ale nie zamierzam poprzestawac na jej powiększaniu
Ja sobię taką małą listę chciałam zrobić (jakie kwiatki dokupić)- tyle ,że tylko w założeniach ta lista miała być mała....teraz to jest już kilka ładnych stron