Widać na tej szafce po tym długim liściu .Jakbyś mogła to poproszę o zdjęcia .Chętnie obejżę paprotki.Ja mam jeszcze taką pierzastą.Też bardzo ładna. .
Zdjęcia powrzucam pewnie wieczorem ale nie paprotek. Bo mam tylko te dwie i praktycznie nie ma co więcej fotografować. Chyba, że chcesz zbliżenie liścia A jeśli tak, to dopiero w niedzielę, bo nie ma mnie w domu.
Obiecałam wstawić fotki wieczorem. Za to w dzień miałam przesadzić resztę kwiatków do większych doniczek. Szkoda gadać... objeździłam wszystkie sklepy typu obi, tesco, real i tym podobne i nie mogę znaleźć zwykłych białych doniczek. Z podstawkami jest jeszcze gorzej... stolica A roślinki czekają... Porobię im zdjęcia jak już przesadzę, za to teraz fotka ogólna górnej półki:
Ładny kącik zieloności zdrowe i dorodne co do białych doniczek jeśli mogę doradzić , plastykowe po pewnym czasie robią się nieciekawie żółte, a i kurz kaby w nie wrasta trudno doczyścić (wiem bo wszystkie kiedyś miałam w białych)
Wiem... ale jak pomyślę ile mam wydać na doniczki ceramiczne (śliczne są), ale jestem tylko studentką I jeśli mam wybierać: ładna doniczka czy ładna, ciekawa roślina to wybieram to drugie. Nie można mieć wszystkiego...
Asieńko w biedronie są tanie komplet z podstawką często 3 zł śliczne kolorowe tu na przykład mam zielone ale inne kolory też są o takie w jakich mam te roślinki
A poza tym doniczki ceramiczne mają jeszcze tę wadę, że rośliny w nich wymagają częstszego podlewania niż te w plastikowych, tak mi się wydaje... a ja wyjeżdżam do domu na weekendy, na święta itp. i kwiatki zostają same...