Kwiatki u Ani

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiatki u Ani

Post »

Aniu fajnie że wszystko wraca do normy , oby tak dalej ;:196
;:138 dla grudniaczków , takie maleństwa a już kwitną to jest godne podziwu ;:108
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu żeby już żadne problemy Cię nie dręczyły ;:196 choroba to koszmarna rzecz :(
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p
Od: 28 maja 2010, o 13:05

Post »

elcia1974 pisze:To jeszcze ja się przyłączę z pochwałami :D Wszystko piękne, ale dla mnie zielona begonia to hit. ;:138
Nie dziwię się, że M nie pozwala Ci jej nikomu oddac, zresztą z takimi wieloletnimi okazami najtrudniej jest się rozstac. :D
Elu dziękuję. Ta begonia mnie już trochę denerwuje, bo wyłazi mi poza szafę i przygniatam jej ciągle liście. Poza tym wody wypija mnóstwo. Ale M nawet słyszeć nie chce o jej wyprowadzce.
sari pisze:Aniu piekne wszystkie i to nic że nie kwitnące :uszy zaraz grudnik wszystko Ci wynagrodzi ;:196
Beatko dziękuję. Też liczę na to że grudnik pięknie zakwitnie. Mam jeszcze pewne podejrzenia co do pączka na nagarbii bo zaczyna powoli robić się lekko pomarańczowy więc może zakwitnie chociaż jednym kwiatkiem.
tija pisze:Aniu fajnie że wszystko wraca do normy , oby tak dalej ;:196
;:138 dla grudniaczków , takie maleństwa a już kwitną to jest godne podziwu ;:108
Elu ;:196 dla ciebie. Sytuacja się stabilizuje. Oby tak dalej.
trzynastka pisze:Aniu żeby już żadne problemy Cię nie dręczyły ;:196 choroba to koszmarna rzecz :(
Celinko dla ciebie również ;:196 za ;:167
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
ewelina8005
1000p
1000p
Od: 24 lip 2009, o 12:50

Post »

Witaj Aniu ,napisałam na pw .Mam nadzieję ze się nie obraziłaś
Ta begonia jest piękna,U mnie w banku taka jest ,taka wielka że szok ,Buziaki
x-ni-a
---
Od: 5 sie 2009, o 10:17

Post »

Witaj Aniu.
Aż wstyd, że do tej pory nic u Ciebie nie pisałam ale byłam wiele razy. Tym razem obejrzałam uczciwie wszystko od początku. Fajnie było zobaczyć jak Twoja kolekcja rośnie w ilość i jakość. Masz piękne i zadbane roślinki i czekam razem z Tobą na fotki kwiatów grudników. Teraz będę tutaj bywała częściej o ile pozwolisz. :D
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p

Post »

Witaj Ewelinko. nie obraziłam się wcale na ciebie. W życiu różne niespodzianki na nas czyhają i nie zawsze mamy czas na wszystko. Nie tym to innym razem uda nam się spotkać. Cieszę się, że już z nami jesteś.
Witaj Alinko u mnie. Szkoda, że tak późno zawitałaś ale cieszę się, żejesteś. Mam nadzieję, że ci się spodobało i będziesz od tej pory stałym gościem. Serdecznie zapraszam.
Wczoraj dostałam paczuszkę z fiołeczkami od Uli ale po ich posadzeniu nie wystarczyło mi niestety czasu na robienie fotek. Postaram się pokazać je wam jak najszybciej. Sadzoneczek jest sporo, kilka z nich to już prawie dorosłe roślinki. Ula duże ;:196 dla ciebie.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09

Post »

Oj tam dorosłe hihi
No dobra kundelki aktycznie miałam spore. To z tego powodu iż do niedawna myślałam, że im tak dobrze w naturalnym zagęszczeniu i ich nie ruszałąm. A gdy ambicja mi wzrosłą, by hodować fiołki prowadząc je wg możliwie regularnych rozeek, stąd postanowienie o przesadzaniu i dzieleniu. A po co duble trzymać??
Hehe tak się załatwiłam, że osę sobie zostawiłam tylko - w postaci ukorzeniongo listka :;230 :;230 :;230 i to tego co miałam mamie dać hihihi aż wczoraj chciałam pokazać mateczną mamie :D:D a ja tak hihi starałam się Wam paczuszki hehe wzbogacić na ile miałąm możliwości, Ale myślę, że skoro w innych tego samego dnia sadzonych listkach już były dzici to i mój listeczek szybko się rozrośnie hihihi bliżej pięknej wiosny mam nadzieję mieć jakieś kolejne odsadki :;230
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p

Post »

Bardzo bogata paczuszkę dostałam, a że niektóre sadzoneczki mniejsze to nic. Mam nadzieję, że szybciutko podrosną. I mam nadzieję, że tobie też fiołeczki będą pięknie rosły w zamian za tak wielkie ;:167 jakie wkładasz w ich pielęgnację.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
x-ni-a
---
Od: 5 sie 2009, o 10:17

Post »

Aniu, czekamy na fotki fiołeczków jak znajdziesz chwilę czasu. :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p

Post »

Postaram się Alinko jak najszybciej. Ale ta pora roku mnie dobija. Wracam do domu z pracy to zaraz jest ciemno, zdjęcia już nie takie wychodzą. Szkoda słów. :(
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
AnnaAgnieszka
1000p
1000p
Od: 16 sie 2010, o 10:03

Post »

;:196
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Aniu nie daj się jesiennej chandrze i zmęczeniu ;:196 Zostawiam ;:3
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Witaj Aniu :D wpadłam zobaczyć, co masz na parapetach, a tu okazuje się, że roślinki wchodzą Ci również do szafy :;230 no, skoro ma się "zielone paluszki", to nie ma się co dziwić, że wszystko tak pięknie i zdrowo rośnie :shock:
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 12:45

Post »

Oj Aneczko widzę,że nie próżnujesz roślin masz coraz więcej i więcej.... ;:63 ;:63
Wątki chan-dzi
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Ania
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p

Post »

Witam wszystkich. Ja mam już dosyć tej pogody. ;:223 ;:223 ;:223 Znowu jestem chora. Ledwie nadrobiłam straty po nieobecności na forum, to teraz mam kolejne zaległości. Kierowca w pracy mi wywróżył, że będę chora i chyba mu muszę utrzeć nosa za to. :twisted: Także wybaczcie brak zdjęć ale na prawde nie miałam jak. Ale obiecuję poprawę i dzisiaj coś wkleję.
AnnaAgnieszka pisze:;:196
dziękuję ci Aniu przydadzą się bo nie za dobrze sie jeszcze czuję.
elcia1974 pisze:Aniu nie daj się jesiennej chandrze i zmęczeniu ;:196 Zostawiam ;:3
próbowałam Elu ale przegrałam, bo dopadło mnie choróbsko. :(
heliofitka pisze:Witaj Aniu :D wpadłam zobaczyć, co masz na parapetach, a tu okazuje się, że roślinki wchodzą Ci również do szafy :;230 no, skoro ma się "zielone paluszki", to nie ma się co dziwić, że wszystko tak pięknie i zdrowo rośnie :shock:
Roślinki wchodzą mi jeszcze do szafek kuchennych :;230 A zielonych rączek to chyba jeszcze nie mam. :;230
chan-dzia pisze:Oj Aneczko widzę,że nie próżnujesz roślin masz coraz więcej i więcej.... ;:63 ;:63
Aniu jesteś wreszcie. Ciesze się ogromnie. A co do ilości roślinek to one chyba same się rozmnażają :;230 ;:224
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”