Ewuniu , pustostany zachwycające , i na pewno nadają się do konkursu!
Zdrówka życzę , i to jak najszybciej!
Pamiętaj by nie przeziębić grypy , komplikacje nie są miłe!
Dbaj o siebie , i daj sobie luzik ogrodowy!
Do łóżeczka i wyleżeć!
Widoczki jak zwykle śliczniutkie
A grypa jak Cię już dopadła to radzę odpuścic sobie prace ogrodowe i wykurowac się w ciepełku....ogród nie ucieknie...a robota tym bardziej.Zdrówka życzę kochana
Grzegorzu berberysy zdobią nasze ogrody dośc długo i bardzo efektownie.Ja mam ich tylko cztery,ale właśnie zastanawiam się nad następnymi
Fragolciu grypa dalej trzyma,a prace ogrodowe niestety stoją ,bo teraz pracuję od ciemna do ciemna
Dorotko nie mam kiedy leżec ,o pracuję na zlecenie więc chorobowego niet Chryzantemki od Marka O tej porze roku są niezawodne i jesienny zachód słońca
Ewuniu witaj.
Współczuję Ci, że pomimo choroby musisz pracować.
Jesienne zdjęcia przecudne.
Te kolorowe plamy roślin na skalniaku- rewelacja. Twój ogród jest taki dojrzały, ukończony, tylko pielęgnować.
Śliczne chryzantemy.
Pozdrawiam serdecznie.
Ewuś,
trzymaj się ciepło! Gorący grzaniec i pod pierzynką się wygrzać Mi zawsze pomaga
Pustostanów wcale nie widać , za to pieknie kolorowo!
A rabatka trawiasta ze żwirkiem idalnie się zgrała! To dobry sposób na ich wyeksponowanie . Muszę troszkę odgapić od ciebie... ;) MOje wciśniete w krzaki i giną w tłumie.
Witaj . Współczuję utraty zasobów zdjęć w komputerze .Dawniej wszystko było na papierkach i leżało na półeczkach ,zawsze dostępne .Teraz bums i nie ma albumu . Ja też mam albumy w kompie ,aż strach pomyśleć .Piękny zachód słońca pokazałaś .Wracaj do zdrowia ,ogród czeka .
TAJECZKO mimo choroby wylazłam dziś do ogrodu i choc nie zgrabiłam ani jednego liścia,to wzięłam się za zapomnianą obwódkę małego skalniaka Sił mi niestety brakło i dnia na dokończenie,ale może jutro się uda
EWUNIU pustostanom zdjęc nie cykam ,a dziś się rozgrzałam bez grzańca ,bo usiłowałam dokończyc kamienną opaskę
ALEKSANDRZE teraz mam nowy zapał do robienia zdjęc tylko trochę brakuje odpowiednich widoczków
Nie masz prawa narzekać na brak widoczków .A i żywizny sporo w Twoim ogrodzie .Na pierwszej fotce od razu rzuca się w oczy jakaś trąbka wystająca zza krzaczków .A na tej pięknej rózy dającej nadzieję na dalsze kwiaty też jakiś lataczek się posila . To szaro niebieskawe na środkowym zdjęciu to jest Do miłego .