Moje doniczkowe - tulipanka
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu - ja z kordyliną nie mam jeszcze żadnych doświadczeń. Na razie stoi w pokoju w którym są 2 nawilżacze i dodatkowo spryskuję ją 2 - 3 razy dziennie. Co do marantowatych to poległam przy ich uprawie
Jeśli z kordyliną jest jeszcze gorzej to boję się myśleć.
Ino, mój m też mi nie wierzy i wmawia mi, że nie chcę się przyznać ile naprawdę kosztował. Mam kilka takich fikusów tylko z zielonymi liśćmi i nie mam z nimi najmniejszych problemów. A mam ich już kilka lat.

Ino, mój m też mi nie wierzy i wmawia mi, że nie chcę się przyznać ile naprawdę kosztował. Mam kilka takich fikusów tylko z zielonymi liśćmi i nie mam z nimi najmniejszych problemów. A mam ich już kilka lat.

- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję wam za odwiedziny.Zawsze jest mi ogromnie przyjemnie jeśli ktoś zechce mnie odwiedzić :P
A teraz pokaże wam czym zaskoczył mnie jeden z moich kaktusów. Nie lubię ich i nie przywiązuję uwagi do ich pielęgnacji (mąż je lubi, więc trzymam), a tu proszę, taka niespodzianka. Dodam, że to pierwszy raz tak....

A teraz pokaże wam czym zaskoczył mnie jeden z moich kaktusów. Nie lubię ich i nie przywiązuję uwagi do ich pielęgnacji (mąż je lubi, więc trzymam), a tu proszę, taka niespodzianka. Dodam, że to pierwszy raz tak....