Zielone zakątki w moim domu - Ewelina
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewelinko, "hiacyntowy eksperyment", dla mnie super pomysł. Nazwa podobna do powojnika, tylko ten ma kolor fioletowo-purpurowy, a tu pomarańcz, jeszcze takich nie widziałam. Trzymam kciuki.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No więc mną targają sprzeczności.... ;) Bo z jednej strony jeździałbym tam codziennie, a z drugiej wiem, że nie powinnam... Tomaszewski ma swój sklep daleko od mojego domku, więc dojeżdżałam tam skuterkiem tylko latem. Teraz wszyscy w domu się cieszą, że już jest za zimno na skuter i przestałam zwozić nowe eksponaty. Ale... i tak zrobiłam dziś zakupy u Tomaszewskiego ;) tylko że przez kogoś

-
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Oj,oj,kari pisze:Wczoraj wkleiłam schlumbergerki w moim wątku, zaraz wrzucę jeszcze moją dziwaczną sansiewerkę
Ewelinko, sprzedawca u Tomaszewskiego doskonale pamięta "tę Panią, co u nas zdjęcia pstrykała" ;)

Aga- co do wizji mieszkania w dżungli i spania w hamaku to nie miałabym nic przeciwko...

Pozwólcie - teraz kilka fotek z innego centrum ( też jestem od niego uzależniona, co więcej zaraziłam już kilka koleżanek...) Wiosną przyciągają mnie tu rośliny ogrodowe, teraz bogaty wybór "doniczkowców".
Ciekawe czy i tu ktoś podpatrzył moje tajne foto- zabiegi?

Od Storczyków nie mogłam oderwać oczu, ale po ostatnim zakupie byłam twarda ! Zresztą wkrótce Święta - trzeba więc zostawić miejsce ( i kasę!) na gwiazdkowe ozdoby i dekoracje.

Sztuczne oczko z kaskadą , rybkami i pięknymi roślinkami wokół też kusi...

Przy tych wiszących Storczykach kręciłam się z pół godziny... CUDNE!!! Cena : ponad 100,- !

Gwiazdy betlejemskie już do nabycia w różnych kolorach, cenach i wielkościach...

Tu kolejna hala- pełna Sagowców , Zamii i drzewek bonsai

A kto ma ochotę może kupić takie oto, wiekowe drzewko oliwne...Swoją drogą ciekawe, czy Kari dałaby radę przewieźć je na swoim skuterku

-
Oooooo.... "Jukka"
Ja też tam pstrykałam fotki "w wielkiej tajemnicy"... No ale to centrum jest już baaaaaaaaaardzo daleko, więc tylko autkiem tam dojeżdżam, nawet nie startuję moim małym skuterkiem, bo by mnie zdmuchnęli z autostrady 
Ale jak już dotrę, to bez co najmniej dwóch kartonów z kwiatami nigdy nie wychodzę
Ewelinko, co kupiłaś?

Ale jak już dotrę, to bez co najmniej dwóch kartonów z kwiatami nigdy nie wychodzę

Ewelinko, co kupiłaś?