Elu mam nadzieję, że będzie rósł bo w swojej karierze uśmierciłam już 4 sztuki. Casais nyskadu na pewno będzie, też nie mogę się doczekać tych fotek bo one będą oznaczać koniec przeprowadzki. AniuAgnieszko Jak to co hojoba.
U serpensika wypatrzyłam następny stożek wzrostu ale jeszcze nie fitogeniczny. Więc można chyba uznać, ze się już u mnie zadomowił.
Reniu
Wybacz, że tak późno melduję się w nowej części Tyle się tu u wszystkich dzieje, u Ciebie już 8 strona
A w nowym mieszkanku, szczególnie w dużym pokoju to takie dluuugaśne te parapety, będzie co zapełniać zielonymi
Pozdrawiam:) Madzia Moje zielone linki. Zapraszam Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Madziu Ciebie tym serdeczniej. Podejrzewam, że parapety na wiosnę szybko się zapełnią
Jako, że coś za dużo liter a za mało fotek to..
Moja H. Calycina postanowiła zakwitnąć a oto dwa największe pędziki (w sumie jest ich 8).
Ten jest śliczny zielony
A temu większość pypci pożółkła więc pewnie zlecą
Psioczyłam też, że moje grudniki nie chcą kwitnąć a Wasze takie piękne pączki pokazują, dzisiaj wypatrzyłam na jednym 3 pączki a to dwa z nich
Gratuluję hoi Mój grudnik jest na tym samym etapie co Twój, też ma takie malutkie pączuszki. Jak sama nazwa wskazuje - powinien kwitnąć w grudniu a nie w październiku czy listopadzie