Agnieszko wyglądają baaardzo podobnie.
Jeszcze tylko porównanie kwiatów, bo te są jedynym elementem stałym u żurawek, i już nie będzie NN. Cieszę się. Jesteś świetna.
Jeszcze jedno pytanie. Co to są te jasne kulki pod żurawką? Czy to osmocote?
Lilu akurat ta nie kwitła-późno ją dostałam.
Łatwiej jest mi rozpoznać żurawkę jeśli sama ją posiadam.
Ten nawóz to zwykły jesienny do iglaków-miało wtedy padać .
A mi jeszcze ta żurawka spać nie daje...Kupiona jako Creme Brulle. Potem kupiłam inną, która okazała się być bardziej Crem Brulle Ta jest całkiem inna, to co ona jest? Proszę mądre żurawkowe głowy o pomoc
Bo trochę blada, ale w sumie jeśli chodzi o ubarwienie żurawek to już nic mnie nie zdziwi - nie tylko stanowisko, nasłonecznienie i gleba powodują różnice w ubarwieniu, pogoda w danym roku też ma na to duży wpływ
Dzięki Igo. Tak się domyślałam ale nie byłam pewna. Chciałam aby ktoś spojrzał na nią swoim fachowym okiem. Niektóre tak podobne do siebie........ . Ale cieszę się że to Elektra.
Mieciu zdaje się że to będzie Strawberry Swirl .
Teraz ja .
Niejedna osoba była molestowana przeze mnie tą żurawką a ja dalej nie mam pewności.
Więc moja NN w kilku odsłonach:
wiosna:
lato:
jesień:
Najbliżej jej chyba do Jade Gloss ale już sama nie wiem
Pogadamy na wiosnę myślę że da się zrobić.
Właśnie że Jade gloss jest z tych mniejszych a to dziwadło ze średnio-większych .
Zresztą obdarowałam nim Aśkę (wcześniej Igę) niech się męczą razem ze mną .
W grę wchodziły jeszcze Mocha Mint i Ruby Veil dlatego mam taki mętlik.
Moja pseudo 'Jade Gloss' z tego samego miotu ale nie bardzo pasuje mi do mojej oryginalnej 'Jade Gloss' zresztą już wsześniej wrzuciłam ją w tym wątku i bez odpowiedzi ...zadnie dla wytrwałych .