Ja też wsypałam węgiel, wodę wymieniam, a może mam za ciepło, moje stoją w kuchni, temp. 22 st. Przed chwilą wszystkieaanula pisze:Guciu, u mnie z pinkami nadal nicani juki ani draceny
może w jednym, jest lekkie pęknięcie, ale nie wiem czy to początek korzenia czy nie
Tylko pióropusze draceny mają korzenie
jutro będę je sadziła do ziemi.
Zastanawiam się dlaczego podgniwają u Ciebie pinki ... bo u mnie niezmieniam wodę co tydzień i trochę je obmywam ... w wodzie mam kawałeczki węgla drzewnego, takiego do grilla ... i nic się nie dzieje ...
Raczej za zimno temp. w pomieszczeniu 22 stopnie a woda ma nie więcej jak 16-18 stopni pewnie.gucia pisze:Ja też wsypałam węgiel, wodę wymieniam, a może mam za ciepło, moje stoją w kuchni, temp. 22 st. Przed chwilą wszystkieaanula pisze:Guciu, u mnie z pinkami nadal nicani juki ani draceny
może w jednym, jest lekkie pęknięcie, ale nie wiem czy to początek korzenia czy nie
Tylko pióropusze draceny mają korzenie
jutro będę je sadziła do ziemi.
Zastanawiam się dlaczego podgniwają u Ciebie pinki ... bo u mnie niezmieniam wodę co tydzień i trochę je obmywam ... w wodzie mam kawałeczki węgla drzewnego, takiego do grilla ... i nic się nie dzieje ...
umyłam z tej zgnilizny, może wystawić do korytarza? Jutro wkleję zdjęcia, to zobaczysz.