Irenko dzięki tak to perukowiec , mam 2 , w zeszłym roku mi chorował i myślałam że już po nim , ale go obcięłam i wypuścił nowe gałęzie.
Tomku kupowałam jako tuje , ale ja się na tym nie znam jakie są tuje a jakie cyprysiki .
Mąż w tym roku pod moim nadzorem przyciął , najpierw myślałam że trzeba będzie wykopać , ale teraz mi się podoba w przyszłym roku jeszcze się poprawi .
Grażynko jakoś nie mogłam się oprzeć ,uwielbiam takie klimaty i już tęsknię za wiosną a tu tyle jeszcze czasu jeżeli zasiały się nasionka tego ciemiernika i wzejdą wiosną to będziesz też miała .
Małgorzato , Krzysztofie , Misiu u mnie dziś przecudnie i miałam wrażenie że to wiosna , te zdjęcia bardzo pasują do tej pogody .
Nie pamiętam czy kiedykolwiek 1 listopada było tak pięknie ciepło .
Tomku trudno o tuje z jednym pniem , często mają po 2 a nawet 3 do formowania najładniej wyglądają te z jednym
...tak dzisiaj było ślicznie słoneczko świeciło jak w lecie...
...tuje Twoje tak pięknie przycięte ja mam dwie, ale bardzo stare musieliśmy je przyciąć
bardzo po zimie przechylyły się i dla ratowania płotu są przycięte...brzydko
Wiosna ?Fajnie bo to już niedługo.Ciemiernik w pięknym kolorze a prymule extra.
U m nie właśnie zakwitła kololrek liliowo-wrzosowy.
Latem pokazywałaś chryzantemy(boskie kolory) a teraz wiosenne kwiaty.No ale ta piękna pogoda wymusza na nas takie wesołe widzenie świata. Geniu serdecznie pozdrawiam.