A philadelphia niesamowita, gratuluję jej zdobycia, u mojej własnie pędzik rośnie

Pozdrawiam,
Asia
Jagódkomyrtille1986 pisze:Atletko tyle się u Ciebie dzieje ,że aż Ci zazdroszczę.Nie mogę się doczekać kiedy pączki będą już dojrzałe i się otworzą a Ty wstawisz zdjęcia.
obserwator pisze:Śliczny storczyk i te fiołeczki z tyłu A pędziki jak ładnie sobie rosną.Mnie dopiero kończy się kwitnienie storczyków.Pozdrawiam
Iwkaiwka2 pisze:Philadelfia pięknie kwitnie
Kasiukasiunieczka_32 pisze:Arletko piękna phal. philadelphia i jeszcze dużo pączków do rozwinięcia MM bardzo rozgałęziony no i pozostałe pędziki - zapowiada się na obfite kwitnienia u Ciebie, ależ będzie kolorowo
Grażynko trzymam cię za słowoGrażyna Widera pisze:Piękna Philadelphia!!Nie dość,że kwitnienie będzie obfite to jeszcze dłłłłłłługie Ona tak lubi,jak wszyscy ją podziwiają
Justynko i Ty trafisz kiedyś na swojąjustus27 pisze:Grażynko- a Niektórzy ciągle o niej marzą
Moniś a bo te moje kwiatuchy to wszystkie takie leniuszki, jak tak na nie ponarzekam tu na forum to im się chyba wstyd robi i w końcu się biorą za robotęZabka_Monis pisze: Arletko tak narzekałaś na brak pędów a co ja tu widzę? Pęd tu pęd tam... No i ta Phal philadelphia jest urzekająca ! I jeszcze Phal Mini Mark szykuje Ci kwiatki ! Kobieto.. żyć nie umierać
Kasiukasik 69 pisze:Arletko!Poradż mi proszę czy keiki na falku owinąć spagnum,czy czekać aż same wypuszczą korzonki?
Stasiuskorpion811-51 pisze:Arletko no i zaraziłaś mnie choć Ty masz tyle cudności to Twojej rady potrzebuję