Pozdrawiam ,Piotr

No właśnie. Na razie trwają debaty i spory na ten temat.Ponieważ w planach był bernardyn , ale szczeniaki "wyszły" zanim się zdecydowaliśmy, sterujemy w stronę imienia Benek.Czas pokaże co się ostanie.Ewelina pisze:Jak się zwie ?

.A szczeniak ? No cóż , już widać ,że to pies ogrodnika.Czynnie uczestniczy w przekopywaniu zagonków , trzeba będzie nad jakimś płotkiem pomyśleć.Są jeszcze dwa tajfuny , ale już starsze i dało im się przetłumaczyć ,że kopanie grządek to moja domena. Zresztą od samego początku miały lekceważący stosunek do moich poczynań.Mam nadzieję ,że mały pójdzie za ich przykładem.
 .A szczeniak ? No cóż , już widać ,że to pies ogrodnika.Czynnie uczestniczy w przekopywaniu zagonków , trzeba będzie nad jakimś płotkiem pomyśleć.Są jeszcze dwa tajfuny , ale już starsze i dało im się przetłumaczyć ,że kopanie grządek to moja domena. Zresztą od samego początku miały lekceważący stosunek do moich poczynań.Mam nadzieję ,że mały pójdzie za ich przykładem.

podpisuję się obiema rękami pod tym co pisze KaRoKaRo pisze:(...)
Manewry na poligonie odbywają się w każdych warunkach i o każdej porze roku więc apeluję i domagam się relacji nie tylko fotograficznych.
Twój dowcip pozwoli przetrwać wielu z nas jesienną depresję.
Nie żałuj nam Piotrze ....
Psiak wspaniały jak wszystko co małe -młode-szczenięce słodki .(...)
Śliczny Puszek

To jest owczarek niemiecki? taki podobny..
 To jest owczarek niemiecki? taki podobny.. no i już czuje się panią podwórka, nie wpuści nikogo obcego bez porządnego obszczekania.. a szczególnie listonosza ;)
 no i już czuje się panią podwórka, nie wpuści nikogo obcego bez porządnego obszczekania.. a szczególnie listonosza ;) 

.Widziałem u ciebie w wątku. Już się kwiatami interesuje bestia jedna. Tylko przestrój ją trochę , bo kto ci przyniesie zielone od forumków
 .Widziałem u ciebie w wątku. Już się kwiatami interesuje bestia jedna. Tylko przestrój ją trochę , bo kto ci przyniesie zielone od forumków   ?
 ?

Fajnie tu u Ciebie (w Twoim wątku i w Twoim ogrodzie). Wesoło i ciekawie. Będę wpadała od czasu do czasu zobaczyć co się dzieje
  Fajnie tu u Ciebie (w Twoim wątku i w Twoim ogrodzie). Wesoło i ciekawie. Będę wpadała od czasu do czasu zobaczyć co się dzieje 

Poligon bardzo mi przypadł do serca.
  Poligon bardzo mi przypadł do serca.  Takie wielkie bele drzewa, a hosty - marzenie. Oczywiście,  bardzo mi się podoba szczeniaczek. :P  Jest prześliczny. Ma taką piękną łobuziarską mordkę. Chyba z niego wielki urwis.
  Takie wielkie bele drzewa, a hosty - marzenie. Oczywiście,  bardzo mi się podoba szczeniaczek. :P  Jest prześliczny. Ma taką piękną łobuziarską mordkę. Chyba z niego wielki urwis.  Trzymacie go w domu, czy pupil jest podwórkowcem?
  Trzymacie go w domu, czy pupil jest podwórkowcem? 

. To ograniczenie jest iluzoryczne , bo moje dziewczyny wykorzystują każdą chwilę na zabawę z nim. Teraz , gdy już podrósł , sam woli pobiegać po placu , niż wylegiwać się w domu.
 . To ograniczenie jest iluzoryczne , bo moje dziewczyny wykorzystują każdą chwilę na zabawę z nim. Teraz , gdy już podrósł , sam woli pobiegać po placu , niż wylegiwać się w domu. Pozdrawiam ,Piotr.
  Pozdrawiam ,Piotr.

, trafiłam przypadkiem , podoba mi się Twoje poczucie humoru .Czekam na następne odsłony Twojego ogrodu , ale to pewnie już wiosną , choć w zimowej szacie też nie źle by wyglądał .
 , trafiłam przypadkiem , podoba mi się Twoje poczucie humoru .Czekam na następne odsłony Twojego ogrodu , ale to pewnie już wiosną , choć w zimowej szacie też nie źle by wyglądał .