Bożenko ten fioletowy kwiatuszek, to tojad?
Moje tojady mają pąki kwiatowe, ale chyba nie zdążą zakwitnąć, nawet wszystkie chryzantemy nie zakwitną.
Smutna pora roku dla nas nadchodzi, niestety.
Pozdrawiam serdecznie.
tak Tajeczko to tojad kupiony na wiosnę, teraz obecnie kwitnie , ale nie zrobiłam fotki taki maluszek, a myślałam, że już z niego nic nie będzie , a on jeszcze zdążył pokazać swój urok
Bożenko Twoja trójsklepka jest prześliczna, ciekawe, czy te pączuszki zdążą jeszcze się rozwinąć, jest ich tak dużo
Mam nadzieję, że moja dobrze przezimuje i też będzie pięknie kwitła
Agniesiu nie doczytałaś , ona już nie kwitnie bo mróz ją ściął ,
Twoja na pewno dobrze o nią zadbałaś i na drugi rok też będzie Cię cieszyć pięknymi kwiatkami,
a ja podglądałam Twoje skalniaczki i wyobrażałam swoje -za rok jak będą wyglądać
pozdrawiam
Basiu mam ją kilka lat , miałam jeszcze jedną inny kolor , ale tej zimy mi zmarzła ta jedna , chociaż tak samo była zabezpieczona jak ta
pączków miała dużo , ale zbyt szybko przyszedł mróz i już ją ściął
pozdrawiam
Bożenko , moja trójsklepka też już podmarzła i zrzuciła pączuszki , ale Twojej to dopiero żal , że nie dokończyła kwitnienia , tyle jeszcze miała do pokazania!
Tojadkowe maleństwo , kwitnące musi wyglądać cudnie , szkoda , że go nie cyknęłaś , ale pewnie dość pracy miałaś w ogrodzie , zabezpieczałaś już do zimy roślinki?
to i ja mam taki nie rozkwitnięty tojad , chyba w tym roku mi nie rozkwitnie ..
pięknie wygląda trójsklepka ,jeszcze takiej nie mam ale na drugi rok może sobie kupię ..u mnie dzisiaj też było jeszcze słonecznie i w miarę ciepło ..coraz więcej kwiatów mają chryzantemy i marcinki ..
Dorotko mi tez szkoda trójsklepki miała tyle pączków pewnie jeszcze by kwitła , tojad może dzisiaj pojedzie mój M na działkę to poproszę , żeby zrobił focie
Mam dla Ciebie prezent urodzinowy , niespodzianka
Tereniu moje marcinki i chryzantemki też jeszcze nie wszystkie kwitną, ale nie ma mrozów więc może jeszcze zakwitną
Janeczko mój tojad młodziutki dopiero na wiosnę go kupiłam
Marzanko taka kolej rzeczy , ale mogło jeszcze nie być mrozów i jeszcze by pięknie kwitło