Aniu, tylko nie mów, że tak wyglądają TERAZ Twoje floksy!
Tak czy siak uwielbiam je i uważam, że nie powinno zabraknąć ich w żadnym ogrodzie :P
aha, przepraszam - nie przywitałam się Dzień dobry Przydreptałam do Ciebie z wątku kreciego (Wiesz o co chodzi - dzięki za wsparcie).
Aniu widzę, że floksy w tym roku spisały Ci się dzielnie.
Mimo iż wiele moich poszło w świat to i tak jeszcze dużo mi ich zostało.
Jak pisze Dala nie powinno zabraknąć ich w żadnym ogrodzie.
Anulko,obejrzałam niemal wszystkie wątki, nie mogąc się oderwać od Twoich pięknych roślin, a najczęściej rarytasów.
Ogród przy domu i działka.Podziwiam pracowitość. Nazwa Twojego wątku jest w pełni adekwatna.
Potwierdza się moja opinia o zaopatrzeniu szkółek w Szczecinie. Niestety nie mogę się przeprowadzić. Przeczytałam, że Ty zamierzasz.
Parę lat temu zamieszkała w sąsiedztwie miła szczecinianka. Może i Ty się tu wybierasz?
Mnie też nurtuje pytanie o śliczne floksy. Teraz kwitną?
Anulko podziwiam twój ogród, takie bogactwo roślin, tyle tu pięknych kwiatów, szczególnie zainteresowały mnie hortensje, są wyjątkowe, prawdziwe rarytasy, nie spotkałam takich. Kolekcja floksów też imponująca, wszystkie ładne, wyobrażam sobie ten zapach w ogrodzie.
Nie wiem dlaczego nie mozna było wejść?
Cos jednak jest nie tak ,bo nie mogę pisać widomosci do innych na pw
Dzięki za odwiedzinki Floksy oczywiście tak wyglądały w sierpniu.Dla mnie to fantastyczne kwiaty no i zapach taki intrygujący.
Teraz juz przekwitły jak i reszta roslin.Własnie skończyłam kopcowanie róż i okrywanie innych roslin.Pozostało tylko grabienie lisci i mozna odpoczywać
Moze ta zima nie będzie taka straszna ,jak zapowiadają?
Póki co jeszcze widoczki bliskie sercu
i jeszcze takiej cukini się doczekałam -pierwszy raz
Aniu cudne rudbekie - słońca ogrodowe. Bardzo mi się podobają i jesienią zeszłego roku posadziłam sobie kilka sadzoneczek, w tym roku były to jeszcze straszne maleństwa, ale ucieszyły mnie kilkoma kwiatuszkami Mam nadzieję, że kiedyś będą tak wspaniałe jak Twoje