też mam taka nadzieję bo jak na razie (odpukać ) to wszystko dobrze się trzyma i nawet ukorzeniam cały czas roślinki z pozytywnym skutkiem udało mi się ukorzenić tetrastigmy ,hibiskusy i oleandry
Babopielka pisze:też mam taka nadzieję bo jak na razie (odpukać ) to wszystko dobrze się trzyma i nawet ukorzeniam cały czas roślinki z pozytywnym skutkiem udało mi się ukorzenić tetrastigmy ,hibiskusy i oleandry
tetrastigmę ukorzeniałaś?
a nie masz jakich naddatków cobym się mogła uśmiechnąć
O tak miejsca dużo potrzebuje -ja kilka lat temu to miałam cały sufit w kuchni oplątany tetrastigmą ,ale mój M się pieklił ,że dżungla w domu i pościnałam jej pędy, a miały co najmniej 10 metrów długości
Babopielka pisze:O tak miejsca dużo potrzebuje -ja kilka lat temu to miałam cały sufit w kuchni oplątany tetrastigmą ,ale mój M się pieklił ,że dżungla w domu i pościnałam jej pędy, a miały co najmniej 10 metrów długości
ja właśnie mam marzenie zeby dolny pokój tak był obrośnięty
tulipanka -z własnego doświadczenia wiem ,że tetrastigma lubi wodę , bo inaczej liście zaczynają jej się zwieszać i zawsze wiem kiedy trzeba ją podlać bo po niej widać, a tak to nie jest wymagająca no i rośnie jak szalona
agaxklub no to się spełni Twoje marzenie- bo ona ma naprawdę duże przyrosty jak już zacznie wypuszczać pędy .Wiesz widziałam na allegro jak sprzedają tetrastigmę i śmiać mi się chciało jak piszą ,że bluszcz niedostępny jeszcze w Polsce no i cena szokująca, a ja swoją mam już z 10 lat i taka ona jest niedostępna w Polsce