no wróciłam z LM i to nowe nabytki zobaczcie sami już je napoiłam moim nawozikiem traz one muszą się wykazać
1. dla mamy kupiony za 20zł.
2. mój olbrzym kupiony też za 20zł bo normalnie 42zł tylko jest trochę nadłamany ale go podkleiłam taśmą zobaczymy czy da radę
3.biedaczek kupiony za -50% tz.9,97zł.
i wszyscy razem z moimi maleństwami
Bardzo ładne, tylko czemu się tak spieszysz z nawożeniem? Te w sklepach są juz tak naładowane nawozami przez hodowców, że jakiś czas powinny mieć spokój z nawożeniem...
wszystkim dziękuje za miłe słowa i pochwały musze sie zająć moimi maleństwami i zrobić im paliki zapomniałam o tym myślałamże nie będą większe i nie będe musiała szykowac palików coś wymyśle
jeśli Ci się podoba, Możesz naturalnie puścić pędziki ;) Też tak czasami robię. Na przykład Mini Marka tak prowadzę
Nie pamiętam, czy Masz w jakiś osłonkach te Philadelphie, wystarczy mieć cięższą osłonkę, a wtedy pędzik się nie połamie, a będzie cudnie zwisał obsypany kwiatuszkami
I pięknie zapięte
Jeszcze troszku pewnie podrosną, a potem pączki będą się wykształacać, aż pękną i będziemy podziawiać śliczne kwiaty Philadelphi ;)
Super sobie Poradziłaś z przypinaniem pędzików, brawo